Πέμπτη, Μαΐου 4

Επιτυχημένη η παρουσία του Ο Α.Σ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ TAEKWON-DO στην Λευκάδα (Εικόνες)


Ο Α.Σ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ TAEKWON-DO στο πλαίσιο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το διήμερο 29-30 Απρίλη, συμμετείχε με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο 3ο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO στη Λευκάδα!
Η αποστολή αποτελούνταν από αθλητές, εκπαιδευτές και γονείς-μέλη του συλλόγου και είχε μια επιτυχημένη παρουσία με συγκομιδή 9 μεταλλίων (7 ασημένια και 2 χάλκινα)!
Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν (και κατέλαβαν θέση) οι αθλητές,  Κολαίτης Νικόλας (ασημένιο σε εναέρια τεχνική & χάλκινο στις μάχες), Μαραβέγιας Αντρέας (ασημένιο στα πούμσε & ασημένιο στις μάχες), Απέργης Γεράσιμος (ασημένιο στα πούμσε & ασημένιο στις μάχες) Ντόμπι Ορέστης (ασημένιο στις μάχες), Ραυτόπουλος Γεράσιμος (ασημένιο), Ραυτόπουλος Διονύσης (ασημένιο), Σταυριανός Νικόλας, Λασκαράτος Κωνσταντίνος, με την συνοδεία του Δάσκαλου Κοκκόλη Τούλιου, και των εκπαιδευτών Καπατσώρη Γιώργου και Αρβανιτίδη Ηλία.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς και τα μέλη που συνόδεψαν την αποστολή, να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πιο συγκεκριμένα στον εκπαιδευτή του Ευκλέα Λευκάδος, Καββαδία Ευστάθιο και στον Δάσκαλο, Σολδάτο Αγγελο.
Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ανυπομονούμε να ανταποδώσουμε!!!
Φώτο από τους αγώνες
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου