Δευτέρα, Ιουνίου 12

Άξιος πρωταθλητής ο Κεφαλληνιακός 2013


Με μία ακόμα νίκη επί των Ιτιών Πατρών με σκορ 59-45 και ανάδειξή του και μαθηματικά σε πρωταθλητή Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.-Η. για τη σεζόν 2016-2017 έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Κ.Α.Ο..
Η ομάδα μας που για ακόμα μία φορά, όπως και καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, έπαιξε πολύ καλό και οργανωμένο μπάσκετ, δεν έδωσε τα περιθώρια στις Ιτιές να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι και κερδίζοντας πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, φτάνοντας σε μία ακόμα νίκη και παράλληλα στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της μέσα σε τρία χρόνια.
Ένα back to back πρωτάθλημα που μόνο ενέργεια και όρεξη μας δίνει για τη συνέχεια. Μια προσπάθεια για το αντρικό τμήμα που ξεκίνησε από τον Οκτώβρη και τερματίζει επίσημα την Κυριακή 18/6.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους τους παίχτες που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, τους προπονητές Αντωνάτο και Δαμκαλή και φυσικά όλα τα μελί του Δ.Σ. και τους φίλους της ομάδας που στήριξαν και στηρίζουν τη προσπάθεια του Κ.Α.Ο..
Συνεχίζουμε πρώτα από όλα να έχουμε το ίδιο το μπάσκετ οδηγό στην φιλοσοφία μας, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση και προσοχή στους νεότερους αθλητές, συνεχίζουμε πειθαρχημένα, μεθοδικά και με πολλή αγάπη να εκπροσωπούμε το άθλημα που αγαπάμε. 
Μετά το τέλος του αγώνα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς έγινε και η απονομή του κυπέλλου από τον Αντ/ρχη Κο Δρακουλόγκωνα Παναγή και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Κο Κωνσταντάκη Άγγελο τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε μια αρμονική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Εμείς από την μεριά μας είμαστε πάντα πρόθυμοι και έτοιμοι να συνεχίσουμε να βοηθάμε την τοπική κοινωνία αφιλοκερδώς με πολλή αγάπη.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους φίλους της ομάδας που μας στήριξαν και στηρίζουν. 
Δεν είναι τυχαίο ότι η δύναμή μας είναι η στήριξή σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου