Τρίτη, Ιουνίου 27

Μεγάλη μεταγραφή για τους Πρόννους.... Τους ανεβάζουν επίπεδο


Το μεγάλο μπαμ στο μέχρι τώρα τοπικό μεταγραφικό «παζάρι», ήρθε από την Σκάλα και κατάφερε να το κάνει ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία Α.Ο. Πρόννων με την απόκτηση του Σταύρου Μοντεσάντου, ο οποίος με αυτή την κίνηση θέλει να στείλει το μήνυμα, ότι φέτος με την επιστροφή του στη «μεγάλη» κατηγορία, ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά και να κάνει μια πορεία, διαφορετική από τις προηγούμενες.
Σίγουρα ο βασικός στόχος, εκτός της παραμονής είναι και ένα καλό πλασάρισμα. Τώρα που θα φτάσει αυτό, υπομονή και θα δείξει με την ολοκλήρωση των μεταγραφών και την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του Δημ. Κουρκουμέλη, με τον τελευταίο να παραμένει και την επόμενη χρονιά στην… άκρη του πάγκου των Πρόννων.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι ότι η ενίσχυση θα έχει συνέχεια, θα είναι μάλιστα μεγάλη, ποιοτική και πολύ σοβαρή.
Βαρύ το ιστορικό που ακολουθεί τον αριστεροπόδαρο ικανότατο ποδοσφαιριστή, αφού έχει περάσει από πολλές ομάδες, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. 
Ας δούμε που έχει αγωνιστεί και πριν τον δρόμο της επιστροφής του στο νησί μέχρι σήμερα.
Πρωτοξεκίνησε επίσημα να παίζει ποδόσφαιρο με τους Νέους Δραπετσώνας το 1999.
Στη συνέχεια μεταγράφηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Α.Ο.Κ.Ι., Εθνικό Μάνης, Πέλοπα Κιάτου, Ερμιονίδα, Παπυργιακός, Αχιλλέας Καμαρών, Παναργειακός, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Ήφαιστος Περιστερίου, ξανά Α.Ο.Κ.Ι., Κόρινθος, Α.Ο. Κυπαρισσίας, Φοίβος Κρεμαστής και τελευταία στον Κλεόβουλο Λίδνου, ομάδα Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσων!
Η εμπειρία του, αλλά και η ποδοσφαιρική του αξία είναι σίγουρο, ότι θα δώσουν δύναμη στους νεοφώτιστους και θα τους ανεβάσει επίπεδο, αφού ο Σταύρος είναι πολυτέλεια για το τοπικό ποδόσφαιρο.
Καλή επιτυχία Σταύρο στη νέα σου επιστροφή το νησί.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsthea, η ενίσχυση των Πρόννων θα συνεχιστεί με πολύ καλά ονόματα, τόσο από το τοπικό ποδόσφαιρο, όσο και εκτός Κεφαλονιάς.
Ονόματα γνωρίζουμε, όμως σεβόμενοι την ομάδα των Πρόννων και για ευνόητους λόγους δεν θα τα αναφέρουμε. 
Άλλωστε, αρχή μας είναι να δημοσιοποιούμε μόνο περιπτώσεις που έχουν οριστικά ολοκληρωθεί.
Μετά την υπογραφή του νέου του δελτίου, ο άσσος πλέον των Πρόννων έκανε αποκλειστικά στο την παρακάτω δήλωση:

«Βρίσκομαι στην Κεφαλονιά για προσωπικούς λόγους και η μεταγραφή μου στην ομάδα των Πρόννων ήταν μονόδρομος για μένα, λόγω των ιδιαίτερα καλών σχέσεων που έχω με τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και την διοίκηση της ομάδας….. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο….»
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου