Σάββατο, Ιουνίου 17

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στη σημερινή γιορτή του Κ.Α.Ο. (Φωτορεπορτάz)

Το εντυπωσιακό κλείσιμο της φετινής χρονιάς, αν και απομένει ακόμη ένας αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας της ανδρικής ομάδας αύριο στην Πάτρα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., αλλά και την επίσημη παρθενική αγωνιστική παρουσία του εφηβικού και των μίνι στις αντίστοιχες διοργανώσεις, γιόρτασε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» ο Κεφαλληνιακός 2013, παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες.
Έτσι κλείνει μια χρονιά που μπορεί να χαρακτηριστεί η καλύτερη και πιο πετυχημένη της σύγχρονης ιστορίας, των «κυανέρυθρων» του Γ. Αντωνάτου.
Το κλίμα από όλες τις απόψεις ήταν γιορτινό, με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών του Συλλόγου να το κάνει ακόμη πιο ευχάριστο.
Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης και φαίνονταν να το χαίρονται, δείχνοντας παράλληλα λίγο από το ταλέντο τους και πολύ περισσότερο από τη δουλειά που γίνεται από τους Γ. Αντωνάτο και Απ. Δαμκαλή.
Στο τέλος μάλιστα μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά, ως ενθύμιο της φετινής τους προσπάθειας, από ένα αναμνηστικό δώρο παραλίας, ενώ στο χώρο υπήρχε μπουφές με νερά και αναψυκτικά για όλους.
Να αναφέρουμε ότι τα δώρα των αθλητών ήταν προσφορά του γυμναστηρίου Gymland.
Να συγχαρούμε τον Κεφαλληνιακό, τους ανθρώπους της Διοίκησης, τους προπονητές, τους αθλητές και όσους είναι κοντά της, για την σημαντική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, με πρωτεργάτες τους δυο προπονητές Γ. Αντωνάτο και Απ. Δαμκαλή.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική, χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή











































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου