Τρίτη, Ιουλίου 11

Κάλυψε με ιδανικό τρόπο τη θέση «1» ο Εθνικός Κεφαλονιάς


Συνεχίζει  το κτίσιμο μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ο Εθνικός Κεφαλονιάς.
Η ομάδα του Ληξουριού, μετά την απόκτηση του Lalaj Enea από τον Παλληξουριακό και την επιστροφή των Π. Κατσιβέλη, Αλ. Γαβαλά, Μάκη Φαρακλού, έκλεισε ακόμη μια σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον πολύ καλό, νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Γιώργο Μπελεζάκη.
Ο Μπελεζάκης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο με τον Παλληξουριακό και στη συνέχεια σε ομάδες της Πάτρας με τα χρώματα των Νέων της Παναχαϊκής, του Ζαβλανίου και του Ολυμπιακού Πατρών και αναμένεται να βοηθήσει η παρουσία του στους φετινούς στόχους της νέας του ομάδας.
Όμως οι άνθρωποι του Εθνικού και ο Νικόλας Κουρούκλης δε μένουν εκεί! Ήδη αναμένονται δυο ακόμη προσθήκες στους «κυανόλευκους» που σίγουρα θα συζητηθούν.
Επίσης έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα είναι και ένας από τους πολύ καλούς αμυντικούς στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ομάδα του Εθνικού θα μπει νέο «αίμα» από τις ακαδημίες του, αφού αναμένεται να προωθηθούν στην ανδρική έντεκα ποδοσφαιριστές από την παίδων.
Στόχος των ανθρώπων του Εθνικού είναι να πέσει και άλλο ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε διαθέτει, μια από τις πιο νεανικές ομάδες του νησιού μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου