Δευτέρα, Ιουλίου 10

Διλινάτα:Λίγο πριν από την οριστική συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ομάδας


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τα Διλινάτα γυρίζουν σελίδα σε ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θα τα οδηγήσει ξανά στους τίτλους, και θα δημιουργήσει μια ομάδα που όλοι να χαίρονται από αυτό που θα βγάζει στο «χόρτο».
Και είναι σίγουρο, ότι αυτό είναι θέμα χρόνου, μιας και η παρουσία του Θ. Βουκελάτου, αφού αυτός θα είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γκόνι Ρέτσι, είναι εγγύηση για τους φετινούς στόχους των ανθρώπων του «μεγάλου χωριού».
Σχετική εικόναΟι δυο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα και μένει μόνο το τυπικό, δηλαδή να δώσουν τα χέρια και να κλείσει η σπουδαία αυτή συνεργασία.
Ο Θόδωρος Βουκελάτος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και το βιογραφικό του είναι πολύ μεγάλο και επιτυχημένο, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο τοπικό ποδόσφαιρο και η παρουσία του στην ομάδα των Διλινάτων, χωρίς καμία αμφιβολία,  θα τα ανεβάσει επίπεδο.
Τα τελευταία δυο χρόνια, ως γνωστόν εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία στον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό, που πρέπει να τονίσουμε ότι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, τον οποίο πήγε στα Playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, τερματίζοντας μάλιστα φέτος στη 2η θέση της τελικής κατάταξης, αλλά και στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.
Το συμπέρασμα είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Διλινάτα – Βουκελάτος θα βαδίσουν μαζί τη φετινή σεζόν και αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση από τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου