Τετάρτη, Αυγούστου 23

Ευχαριστήρια Ν.Ο.Α. με την ευκαιρία του ιστορικού του βιβλίου "Τα Δύσκολα Χρόνια 1957-1983"


Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. μετά την εκδήλωση για την Παρουσίαση του ιστορικού βιβλίου του “Τα Δύσκολα Χρόνια 1957-1983” η οποία πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων μας ευχαριστεί, για άλλη μια φορά μέσω του τύπου, εκπρόσωπους των αρχών που παρευρέθησαν, όλους τους παλιούς αθλητές που ήρθαν κοντά μας, μεγάλο αριθμό φίλων μας και υποσχόμεθα ότι σύντομα θα αρχίσει η εγγραφή του Β΄ τόμου της ιστορίας του ομίλου η οποία θα είναι από το 1984-2004, περίοδος όπου υπάρχει και η παραμικρή λεπτομέρεια στα αρχεία μας από την πορεία του συλλόγου μας.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι κατά την τελετή αυτή ίσως υπήρξαν παραλείψεις ή λάθη για τα οποία ζητάμε συγνώμη και θέλουν να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας ότι δεν έγιναν σκόπιμα ή υστερόβουλα, απλώς η συναισθηματική μας έξαρση εκείνης της στιγμής νίκησε την σειρά της διαδικασίας και μπορεί να συνέβησαν αυτά.
Μια σοβαρή παράλειψη για μας ήταν που δεν αναφερθήκαμε στην παρουσία του Πέτρου Γασπαρινάτου, ηλικιωμένος πλέον, ο οποίος ήταν ο καλύτερος καταδύτης του Ομίλου από ύψος 10 μ. με πολλές διακρίσεις.
Επίσης, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Μιχάλης Τζιβράς, σήμερα επιτυχημένος γιατρός με μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση και ιδίως στην υδατοσφαίριση το 1960, ο Γιώργος Σκλαβουνάκης, αθλητής της κολύμβησης προσθίου και τερματοφύλακας πόλο, ο Βαγγέλης Σκλαβουνάκης, της κολύμβησης και του πόλο, η Άννα Τσουρούφλη, η Σοφία Τσουρούφλη και η Λούλα Μεντόρου οι οποίες ήταν αθλήτριες της κολύμβησης, ο Βερονίκης Γεράσιμος, αθλητής κολύμβησης και κυρίως υδατοσφαίρισης και ο Τζιλιάνος Ζαχαρίας, ένας πολύ καλός αθλητής και αδερφός του ιδρυτή Γεράσιμου Τζιλιάνου.
Μεταξύ των παρευρεθέντων αθλητών ήταν και ο τέως Δήμαρχος, Βουλευτής και Υπουργός Αλέκος Καλαφάτης.
Αυτοί που μας έλειπαν όμως και η καρδιά μας εκείνη την στιγμή ταξίδεψε κοντά τους, ήταν οι φίλοι και συνκολυμβητές μας Γεράσιμος Τζιλιάνος, Νώντας Θεοτοκάτος, Ρόκος Αλιπράντης και ο καταδύτης Βαγγελάτος Σπυρογεράσιμος (Μπουριέτος) οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι μας χειροκροτούσαν από ψηλά.
Στην εκδήλωση μας παρευρίσκονταν για να τιμήσει την ιστορία μας ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος πάντοτε σε δύσκολες στιγμές μας είναι κοντά μας και τον ευχαριστούμε.
Κοντά μας ήταν και οι εκπρόσωποι των συλλόγων οι οποίοι την εποχή εκείνη ήταν συνδιοργανωτές των Πανιόνιων αγώνων. Συγκεκριμένα ήταν ο πρόεδρος του Ν.Ο. Πατρών, ο Πρόεδρος της Κέρκυρας, εκπρόσωπος της Πρέβεζας και εκπρόσωπος της Ζακύνθου.
Με την παρουσία του τίμησε, ο πάντοτε φίλος μας κ. Χρήστος Παπαδάτος, εκδότης της εφημερίδας “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ”, με τον οποίο δώσαμε από κοινού αγώνες και συνέβαλε και αυτός για την κατασκευή του κολυμβητηρίου. Σε ευχαριστούμε Χρήστο και στον Β' τόμο θα έχεις επίκαιρη θέση.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε ότι κοντά μας ήταν ο υπέροχος φίλος μας και σχεδόν ο τελευταίος πραγματικός Αργοστολιώτης, συγγραφέας ιστορικών βιβλίων που αφορούν το Αργοστόλι, ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ.
Από την νέα γενιά κοντά μας ήταν ο Ανδρέας Δεμπόνος ο οποίος αφιλοκερδώς είχε αναλάβει τον πλήρη συντονισμό αυτής της έκδοσης και τον ευχαριστούμε απεριόριστα.
Ευχαριστούμε επίσης την κ. Ελένη Μεσολωρά, εκφωνήτρια παρουσίασης του προγράμματος της εκδήλωσης μας με την ωραία θεατρική της φωνή που μας βοήθησε.
Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και βραβεύθηκε από μας το παιδί του Ομίλου, του Αργοστολιού και της Κεφαλονιάς Γεράσιμος Λιγνός, Παραολυμπιονίκης κολυμβητής. Ήταν πολύ θετική η παρουσία του και του ευχόμαστε καλή δύναμη, κουράγιο και ό,τι καλύτερο μπορεί να καταφέρει στην προσπάθεια του στο άθλημα αυτό.
Το Δ.Σ. του Ομίλου, οι αθλητές μας, οι προπονητές μας αλλά παίρνουμε το θάρρος να εκπροσωπήσουμε και όλο αυτό τον κόσμο που ήταν κοντά μας να ευχηθούμε στον αθλητικό φωτοδότη μας, πατέρα μας και φίλο μας Παναγή Καραγιάννη να είναι πάντα καλά και να χαίρεται μια καλή υγεία. Εμείς ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε.
Ευχαριστούμε τους παρακάτω χορηγούς αυτούς της εκδήλωσης που είναι πάντα αρωγοί στο έργο μας:
ñ Ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή
ñ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
ñ ΚΕΔΗΚΕ
ñ Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού
ñ Ionion Pelagos Lines
ñ Kefalonian Lines
ñ ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας
ñ Ζαχαροπλαστείο Ντίνα
ñ Αρτοποιείο Τρίτη Γενιά
ñ Super Market Παπαντωνάτος
ñ Αφοί Κρεμμύδα
Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου