Τρίτη, Αυγούστου 29

Τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Πυλαριακό


Δυναμικά μπήκε στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι», ακόμη μια ομάδα από τη «μικρή» κατηγορία.
Βαγγ. Γονατάς
Έτσι μετά την Εύγερο, σειρά πήρε ο Πυλαριακός, πραγματοποιώντας ένα τριπλό μεταγραφικό χτύπημα που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ του και δίνει παράλληλα καίριες λύσεις στο συγκρότημα του Κ. Βιτωράτου.
Πρόκειται για τρεις σημαντικές προσθήκες σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα της Πυλάρου και εντόπισε στο σχεδιασμό του ο νέος κόουτς.
Είναι οι παρακάτω:
Βαγγέλης Γονατάς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στο νησί και την ομάδα που πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ευκολία του στο σκοράρισμα. Αναμένεται να δώσει λύσεις!
Να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, παλαιότερα ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των μικτών μας ομάδων!
Σπύρος Ντίτουρας, τερματοφύλακας ο οποίος αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Φλώρινας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.
Παν. Μακρής
Παναγής Μακρής, τερματοφύλακας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. Πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά με την φανέλα της Εικοσιμίας. Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό «δίδυμο» με τον Σπ. Ντίτουρα
Σε αυτούς, αν προστεθούν και οι Στ. Καππάτος, Θ. Νικολοβιέννης, φτάνουμε στον αριθμό 5 νεοαποκτηθέντων και σημαντικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα και έπεται συνέχεια.
Ένα γεγονός που κάνει τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου φαβορί για την επάνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου