Κυριακή, Αυγούστου 27

Νέα μεταγραφή για την Εύγερο που προσθέτει και εμπειρία στο ρόστερ της


Συνεχίζοντας την ενίσχυση της η Εύγερος, ώστε με την επιστροφή της στα ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας να είναι έτοιμη στη νέα πρόκληση που της ανοίγεται με την επάνοδο της σε αυτά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια!
Έτσι σήμερα, μετά από προσπάθειες της Διοίκησης και του προπονητή της Χρ. Παπαναστασάτου, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή, υπόγραψε και επίσημα το νέο του δελτίο στην ομάδα, ο πολύπειρος και ικανότατος ποδοσφαιριστής Σπύρος Χρυσανθακόπουλος.
Ο Χρυσανθακόπουλος με την εμπειρία του, αλλά και την ποδοσφαιρική του, αξία είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για τα νέα παιδιά της, τόσο σαν αξία, όπως προαναφέραμε, αλλά και σαν ήθος.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις από ομάδες εκτός Κεφαλονιάς, ενώ στο τοπικό έχει φορέσει τη φανέλα των Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτων, Φωκάτων και Πυλαριακού.
Σίγουρα ο Χρ. Παπαναστασάτος μπορεί να αισθάνεται πολύ χαρούμενος από αυτή την προσθήκη και περιμένει πολλά από τον Χρυσανθακόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται με ευκολία, σε θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην επίθεση!
Εν τω μεταξύ η προσπάθεια ενίσχυσης από τους Φαρακλάδες συνεχίζεται και εντός της εβδομάδας αναμένεται μια ακόμη πολύ σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου