Τετάρτη, Αυγούστου 23

Σήμερα ήταν η "πρώτη" του Α.Σ.Κ. (Εικόνες)


Την «πρώτη» του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενόψει του πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.Κ.Α.-Η., είχε σήμερα, το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», ο Α.Σ. Κεφαλονιάς.
Μια νέα περίοδο που βρίσκει την ομάδα μας με αρκετές αλλαγές. Πρώτη αυτή του πάγκου με τον Λεωνίδα Παπαδάτο να παίρνει τη θέση του Φίλιππα Ροδόπουλου, αλλά και αρκετές στο παρκέ, από πλευράς αθλητών.
Νέα πρόσωπα στον Α.Σ.Κ. οι:Τσαπρούνης, Χουλιαράς, Γαρυφαλλίδης (αν προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του) και ο Χατζής, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί επιστροφή στην ομάδα.
Στην πρώτη του Συλλόγου παραβρέθηκαν οι παρακάτω 14 από τους 20 και πλέον του ρόστερ αθλητές: Συγκεκριμένα οι Βαλλιανάτος, Χατζης, Αγγελάτος, Κανούτας, Μητρόπουλος, Τσαπρούνης, Χουλιαράς, Γεμενετζής, Θεοδωράτος, Μουίκης, Γιαννάτος, Καββαδίας, Γκαβός, Μανίκας.

Δικαιολογημένα απουσίασαν οι:Κώστας Ακτύπης και Θόδωρος Μπαχός, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις αρχές του επόμενου μήνα, αλλά και οι Καραπέτσας, Καβαλλιεράτος, Φλωράτος, Αλέξανδρος Τραυλός, Βλασσόπουλος, Χρηστάτος και Γαρυφαλλίδης (νέα μεταγραφή-φοιτητής στα ΤΕΙ).
Το παρόν στο Κλειστό από πλευράς διοίκησης έδωσαν, ο Γενικός διευθυντής του Α.Σ.Κ. κ. Θανάσης Μουίκης, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά και ο έφορος κ. Γ. Κουράκος.
Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Παπαδάτος, αφού πρώτα μίλησε στους παίκτες του για την πορεία της προετοιμασίας και τι θέλει ξεχωριστά από τον καθένα, προχώρησε στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Ουσιαστικά ήταν ένα «ξεμούδιασμα», μιας και από αύριο αναμένεται τα γκάζια να τσιτωθούν και ο ιδρώτας να τρέξει ποτάμια!
Εμείς να ευχηθούμε στον Α.Σ.Κ. και τους αθλητές να έχουν μια καλή χρονιά με επιτυχίες και σίγουρα μακριά από τραυματισμούς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου