Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Ήττα 2-0 για τον Παλληξουριακού στα Σαγέϊκα από την Αχαϊκή


Ούτε στη 4η φιλική του έξοδο, ο Παλληξουριακός κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα!
Ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν δίνει τίποτε παραπάνω, εκτός από την καλή ψυχολογία.
Άλλωστε, σε αυτά τα παιχνίδια, οι προπονητές το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η τελική συγκρότηση της βασικής τους ενδεκάδας, κάποιες τακτικές που θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά και να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους ενόψει του πρωταθλήματος, που αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ανοίξει την αυλαία του στις 24 του μήνα ή μια εβδομάδα αργότερα.
Έτσι λοιπόν και στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ Αχαϊκής-Παλληξουριακού, που διεξήχθη στα Σαγέϊκα, η σκέψη των Αλ. Γαβριλόπουλου και Σπ. Παπαδάτου ήταν σε αυτή την κατεύθυνση, τεστάροντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές τους.
Η ομάδα της Αχαϊκής εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των φιλοξενούμενων, και επικράτησε των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής με σκορ 2-0, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποιο γκολ σε φάσεις που δημιούργησαν.
Τα τέρματα της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς πέτυχαν οι Πατάπης στο 15' και Γερασιμόπουλος στο 28'.
Οι συνθέσεις
Αχαϊκή:(Αλ. Γαβριλόπουλος), Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι, Πατάπης, Αποστολόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σαμπανέι, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης.
Έπαιξαν και οι: Πάγκαλος, Κωνσταντινίδης, Μπίτρας, Ντάζος, Μητρόπουλος, Δριμάλας, Κριμπάς, Αναγνωστόπουλος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Ζερβός, Μαυροειδής, Λούλουδας, Αρμάντο, Μπράτι, Καμινάρης, Λυκούδης, Πολλάτος, Κόμητας.
Έπαιξαν και οι:

Καππάτος, Ζαφειράτος, Βαλεντής, Μπαλάσκας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Γαλανός.
*********************
Να σημειώσουμε εδώ ότι, ο Παλληξουριακός στα πλαίσια της προετοιμασίας του, θα δώσει και πάλι αύριο Δευτέρα 4/9 στον Άγιο Αντώνη, νέο φιλικό με τον Εθνικό Κεφαλονιάς. Σε ένα παιχνίδι που ο Σπ. Παπαδάτος αναμένεται να δώσει θέσεις βασικού σε ποδοσφαιριστές του, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά, ώστε να διαπιστώσει και την αγωνιστική τους κατάσταση.
* H φώτο είναι από παλαιότερο αγώνα των "ερυθρολεύκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου