Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25

Σημαντικές επιτυχίες για τον Ν.Ο.Α. στα "Σαλαμίνεια 2017"


Το τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στους αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας με την επωνυμία ''ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2017'' που διεξήχθησαν την Κυριακή 24/09/2017. 
Στους αγώνες αυτούς παρευρέθησαν 11 Σύλλογοι με 160 αθλητές/ες. Ο Ν.Ο.Α.  είχε στη δύναμη του 11 αθλητές-ες. Η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών ήταν βελτιωμένη και οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων ήταν καλές όπως και η διοργάνωση. 
Τα αποτελεσματα των αθλητων μας εχουν ως εξης: 
       Σκιφ κοριτσιων αρχαριων (γεν.2005) 1η θεση ΛΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ
    Διπλό σκιφ αγοριών αρχαρίων (γεν.2005) 1η θέση ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
      Σκιφ κοριτσιών αρχαρίων (γεν.2005) 2η θέση ΚΟΚΚΟΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
   Σκιφ κοριτσιών αρχαρίων (γεν.2005) 3η θέση ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 
        Σκιφ κορασίδων ανάπτυξης (γεν.2003-04) 3η θέση ΜΕΡΚΑΙ ΣΑΜΠΙΕ
    Σκιφ κοριτσιών αρχαρίων (γεν.2005) 4η θέση ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
       Σκιφ κοριτσιων αρχαριων (γεν.2005) 4η θεση ΜΕΡΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ
   Διπλό σκιφ αγοριών αρχαρίων (γεν.2005) 5η θέση ΠΑΛΗΜΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Ο αθλητης μας Καππατος Φωτης που αναμεναμε απο αυτον καποιο μεταλλιο συμφωνα με τις δυνατοτητες του, δυστυχως δεν του επετρεψαν να λαβει μερος γιατι το δελτιο του δεν ηταν θεωρημενο απο γιατρο. Κατι που οφειλεται στο οτι ολη η ομαδα των αθλητων μας ειχα εκδοσει δελτια μαζι τη συγκεκριμενη εποχη εκτος του αθλητου αυτου. Θεωρωντας εμεις οτι ολο το γκρουπ ηταν θεωρημενο μας διεφυγε της προσοχης. Για τη μη θεωρηση του το λαθος το εχει η Ομοσπονδια γιατι κατα την αποστολη του δελτιου του στο Ομιλο εχάθη και αυτο που εχουμε τωρα ειναι επανκδοση λογω απώλειας.
Ζηταμε συγγνωμη εκ μερους του Ομιλου μας και της Ομοσπονδιας για το λάθος αυτο και κυριως για τον αθλητη μας ο οποιος δεν πρεπει να απογοητευεται γιατι αν και ταλαντουχος εχει χρονο μπροστα του για πληθωρα αλλων συμμετοχων. 
Ευχαριστουμε τον προπονητη του Ναυτικου Αθλητικου Ομιλου Σαλαμινας για τη βοηθεια που μας προσεφερε και σγχαιρουμε τον προπονητη μας για το εργο του, αν και σε μικρο χρονικο διαστημα στο ξεκινημα του παρουσιαζει εργο σοβαρο. Ευχαριστουμε και την αθλητρια μας και πλεον φοιτητρια Μαρια Κουναδη που συνοδευσε και βοηθησε την αποστολη μας. 
Τελος ευχαριστυμε την KEFALONIAN LINES για την προσφορα της.
                                                ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου