Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Α.Γ.Σ. Επτανήσων..... «Ρυθμικά βήματα σε νέες διαδρομές» (Φωτορεπορτάζ)


Μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση, παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων ήταν ο διοργανωτής και συμμετείχαν τμήματα του, Συλλόγου καθώς επίσης, της φιλοξενούμενης ομάδας «Kyustendil Bulgaria», αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ».
Η εκδήλωση με την ονομασία «Ρυθμικά βήματα σε νέες διαδρομές», πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του προπονητικού camp τραμπολίνο, που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» με τον προπονητή Ίβο Κράστεβ, έναν καταξιωμένο προπονητή και διεθνή κριτή στο άθλημα του Τραμπολίνο, παλιότερα προπονητή του Α.Γ.Σ. με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του!

Τα τμήματα του «Μπάλλου», χόρεψαν εντυπωσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τους πολυάριθμους θεατές.
Ο Α.Γ.Σ. και η φιλοξενούμενη ομάδα «Kyustendil Bulgaria», παρουσίασαν δικές τους εντυπωσιακές χορογραφίες που καθήλωσαν το κοινό, όπως φυσικά και η καταπληκτική αθλήτρια του Συλλόγου Μαριέτα Τοπολάι που παρουσίασε εκπληκτικά το πρόγραμμα της.
Να αναφέρουμε ότι έγινε και μια μίνι επίδειξη τραμπολίνο, το οποίο επαναιδρύεται στον ίδιο Σύλλογο.
Σύντομο χαιρετισμό έκαναν στην αρχή ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. κ. Σταύρος Μπασιαρδής και η δασκάλα του «Μπάλλου» κ. Ελέμη Λιναρδάτου-Πεφάνη.
Τέλος η Ελένη Δαρδαμάνη για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακή στην παρουσίαση του προγράμματος!
Φωτορεπορτάζ




































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου