Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Έπεσε η αυλαία του πιο εντυπωσιακού τουρνουά τένις που έχει γίνει ποτέ στο νησί (Φωτορεπορτάζ)


Έπεσε σήμερα το μεσημέρι στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η αυλαία του Πανελλαδικού, βαθμολογούμενου τουρνουά τένις «Kefalonian open» με τους τελικούς μονού και διπλού.

Ίσως του πιο πετυχημένου τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στο νησί μας και μάλιστα με τη συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων του ελληνικού τένις.
Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έκαναν τα πάντα να είναι όλα άριστα, κάτι που επεσήμαναν στις δηλώσεις τους οι αθλητές.
Ο Κόσμος που κατέκλυσε την εξέδρα των γηπέδων σίγουρα έφυγε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο των αθλητών, αλλά και τα εντυπωσιακά παιχνίδια, τα οποία από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα κρατούσαν σε αγωνία τους πάντες!
Ο τελικός του μόνου ανδρών βρήκε νικητή τον Καπογιάννη καθώς εμφανίστηκε πιο έτοιμος στο γήπεδο, κάνοντας σχεδόν μηδενικά λάθη, σε αντίθεση με τον τρις φορές πρωταθλητή Ελλάδος Γεμουχίδη, ο οποίος επέλεξε να παίξει ένα πιο επιθετικό παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί φάνηκε ότι τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του!

Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 2-0 σετ (6-1/6-1), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πλήθος δεν παρακολούθησε τένις υψηλού επιπέδου!
Στον τελικό του διπλού νικητές αναδείχθηκαν οι Παυλής - Καπίρης καθώς έπιασαν τρομερή απόδοση και επικράτησαν με 2-0 σετ (6-2/6-3) τους Καλοβελώνη - Μουράτογλου!
Συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές - αθλητές και όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του ομίλου κ. Γ. Βινιέρης, το συγκεκριμένο τουρνουά να γίνει θεσμός για το νησί μας.





































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου