Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Πρόοδο Ιθάκης


Μπορεί να καθυστέρησε η Πρόοδος να κάνει τις πρώτες της μεταγραφές, όμως σήμερα το πρωί πραγματοποίησε δυο πολύ καλές. Η μία αποτελεί επιστροφή και η άλλη προέρχεται εκτός του νησιού.
Δ. Στανίτσας πρόεδρος
Το σημαντικό είναι ότι απέκτησε δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν στην αμυντική της λειτουργία τη νέα σεζόν.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Μάνο Αποστολίδη με θητεία στα πρωταθλήματα της Αθήνας, ο οποίος αναμένεται να κάνει ένα πολύ καλό τρίο τερματοφυλάκων, με τον Γ. Τσιντήλα και τον Μ. Κασσιανό.
Ο άλλος είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας της Ιθάκης με θητεία στην Πρόοδο, ο Γιάννης Σολδάτος ακραίος αμυντικός που αποκτήθηκε από τον Αχιλλέα Ομβρυάς, ομάδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, όπου αγωνιζόταν, όντας φοιτητής στην Πάτρα.
Γ. Σολδάτος
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsthea, η ομάδα του Στάθη Πόρτολου βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη, ενώ επέστρεψε και ο Αλέξανδρος Παξινός, μετά από ένα χρόνο εκτός, λόγω τραυματισμού!
Χρ. Μανωλόπουλος
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι, με απόφαση της Διοίκησης, ο Χρήστος Μανωλόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κοκκινόμαυρων», αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών.
Και όπως πολλές φορές αναφέρει ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Στανίτσας, η Πρόοδος είναι η ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά αθλητισμό με αποτέλεσμα μεγάλο βάρος να πέφτει σε αυτές, ώστε τα Θιακόπουλα να είναι εκείνα που στη συνέχεια θα σηκώσουν το βάρος της «μεγάλης» ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου