Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Δυνατή ενίσχυση με "καρέ" μεταγραφών για τον Α.Ο. Σάμης


Πολύ ψηλά φαίνεται να βάζει τον πήχη φέτος, ο περυσινός κυπελλούχος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Α.Ο. Σάμης, μετά τις σημερινές προσθήκες που ανακοίνωσε και τον ενισχύουν σημαντικά στην προσπάθεια του, για είσοδο πρώτιστα στα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και στη συνέχεια ότι καλύτερο ακολουθήσει.
Το Sportsthea, μέσα στα γεγονότα και γνωρίζοντας αυτές τις εξελίξεις, είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, για αυτό το «καρέ» των μεταγραφών που θα ακολουθούσε, όπως και τελικά έγινε!
Οι τρεις μάλιστα, προέρχονται εκτός νησιού και ο τέταρτος, ένα δικό μας παιδί, που δεν χρειάζεται συστάσεις και προέρχεται από τον ιστορικό Παγκέ.
Έτσι λοιπόν νέα μέλη στο ρόστερ της ομάδας του Κώστα Πίππου αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
1. Αράπογλου Ευάγγελος ακραίος αριστερός μέσος, προερχόμενος από την ομάδα της Γ' Εθνικής "Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ", Ένωσης Γρεβενών.
2. Βλασσόπουλος Γιάννης μεσοεπιθετικός, προερχόμενος από την "Α.Ο. Ιθάκης - Πρόοδος".
3. Παπαθεοδωρόπουλος Τάσος κεντρικός αμυντικός, προερχόμενος από τον "Παγκεφαλληνιακό" και
4. Φωτόπουλος Κωνσταντίνος αμυντικός μέσος, προερχόμενος από τον "Κεραυνό - Σταυρού", Ένωσης Καρδίτσας.
Εκτός τις παραπάνω, προσθέσεις στο φετινό ρόστερ, έχουμε ενίσχυση και από τις ακαδημίες της ομάδας, με την συμμετοχή στη "μεγάλη", των παρακάτω εφτά «μικρών» και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών:
Αλυσανδράτος Γεράσιμος, Γκρέμος Κωνσταντίνος, Ζαχαράτος Πολυχρόνης, Καβαλλιεράτος Γεράσιμος, Καλομοίρης Νίκος, Νταούτι Ρόι, Τρίφη Μαρίνος.
Τέλος να αναφέρουμε ότι, σύντομα ο Α.Ο.Σ. θα παρουσιάσει τις νέες φετινές εμφανίσεις του, καθώς και τα φιλικά που έχουν κλείσει εντός και εκτός νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου