Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26

Άμεσα κάλυψε το.... τέρμα της η Εικοσιμία μετά την αποχώρηση του Κουστουμπάρδη


Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Ηλίας Γιαννάς, επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην Εικοσιμία, με την οποία τότε είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. 
Στη συνέχεια πέρυσι και για τη μισή χρονιά αγωνίστηκε στα Φωκάτα, ώσπου να καταλήξει στον Παλληξουριακό, όπου και εκεί αποχωρεί πάλι σαν πρωταθλητής!
Ο Ηλίας Γιαννάς, ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες του τοπικού ποδοσφαίρου, με την δική του εμπειρία και την φρεσκάδα του νεαρού Άγγελου Σέσα, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην θέση «1» για την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου.
Άλλωστε η συγκεκριμένη μεταγραφή, ήταν επιβεβλημένη, μετά και την παραχώρηση του Σπ. Κουστουμπάρδη στον πρωταθλητή Παλληξουριακό και απαίτηση του κόουτς.
Ο νέος πλέον τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, επιστρέφει στα παλιά του «λημέρια», έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, να επιστρέψει στην κορυφή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Το βιογραφικό του σίγουρα είναι πολύ μεγάλο και γεμάτο κάτι που εγγυάται ανάλογη επιτυχία. 
Εδώ να αναφέρουμε ότι έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας και ένα τοπικό κύπελλο!
Παλαιότερα έχει αγωνιστεί, εκτός Παλληξουριακού – Εικοσιμίας και στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Παγκεφαλληνιακό στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ σε αυτό των Αθηνών έχει φορέσει τη φανέλα των Α.Ο. Αγίου Θωμά και Α.Ο. Βύρωνα!
Μετά τη συμφωνία του με την ομάδα της Εικοσιμίας ο εξαίρετος τερματοφύλακας μας έκανε αποκλειστικά την παρακάτω δήλωση:
«Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να παραμείνω στον Παλληξουριακό  προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια του, στη Γ´ Εθνική.
Ξαναγυρίζω σε μια ομάδα που αγαπώ πολύ, ο Παλληξουριακός θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.
Εύχομαι καλή πορεία και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά του Παλληξουριακού, τον προπονητή, όλους τους παράγοντες της ομάδας και τους ευχαριστώ για όλες τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί.
Για τη φετινή χρόνια θέλω να πω ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου, για όσο χρονικό διάστημα μου επιτρέπεται.
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου