Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30

Για το καλύτερο στην Αμαλιάδα στην πρεμιέρα και στο ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική ο Παλληξουριακός (Δηλώσεις)


Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, ο οποίος την Κυριακή το απόγευμα στις 4, στο Δημοτικό της Αμαλιάδας και στην πρεμιέρα τους πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παίρνει το «βάφτισμα του πυρός», όντας νεοφώτιστος και πρωτάρης σε αυτό.
Αστέρας Αμαλιάδος
Οι«ερυθρόλευκοι» γίνονται έτσι, η πρώτη Κεφαλονίτικη ομάδα που εκπροσωπεί το τοπικό μας ποδόσφαιρο στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής!
Ένα πολύ δυνατό και δύσκολο πρωτάθλημα, που συμμετέχουν ιστορικές ομάδες, με βαριά ονόματα, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μεγάλα μπάτζετ.
Ξεχωρίζουν Πανηλειακός και Καλαμάτα, με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά Αστέρας Αμαλιάδας, Παλληξουριακός και Ζάκυνθος!
Ο Παλληξουριακός όμως, έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία και να αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει την υπέρβαση. Τώρα ποια θα είναι αυτή, θα δείξει η συνέχεια.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, σίγουρα πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι διαφορετικά, να παλεύει με πάθος στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο καταφέρει θα είναι στα συν της!
Μια ομάδα που αποτελείται από ντόπια και φιλόδοξα παιδιά, τα οποία πιστεύουμε ότι θα μας κάνουν υπερήφανους. Όλοι στην Ληξουριώτικη ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν, σε ένα εξάμηνο αγώνων, που θα διαρκέσει το πρωτάθλημα και αυτό το θεωρούμε πολύ θετικό.
Α.Ο. Παλληξουριακός
Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, σαφέστατα και είναι πάρα πολύ δύσκολο, μιας και ο Αστέρας φέτος, είναι πολύ ενισχυμένος και ιδιαίτερα στην έδρα του, που την Κυριακή αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα, και ούτε σαν σκέψη περνάει από το μυαλό Του Τ. Καβακά και των παικτών του, μια απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα και μάλιστα εντός έδρας.
Ο Παλληξουριακός θα πρέπει να μπει στο γήπεδο πανέτοιμος από κάθε άποψη, να παίξει το παιχνίδι του χωρίς να παρασυρθεί από τίποτε και κανέναν και ότι προκύψει. Με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, ψυχολογία θα ανέβει και στο επόμενο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, την επόμενη αγωνιστική, θα πέσουν «κορμιά»!
Κανένας δεν έχασε πριν δώσει τη «μάχη» του στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα του Ληξουριού.
Ο Σπ. Παπαδάτος αντιμετωπίζει δυο σοβαρά προβλήματα με τις απουσίες του τραυματία Ηλία Ζερβού και του Αλέξη Λυκούδη (έχει μια οικογενειακή υποχρέωση). Κατά τα άλλα αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, προκειμένου η ομάδα του, να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα και παράλληλα να στείλει μηνύματα.
Ο Τίμος Καβακάς από την άλλη, αντιμετωπίζει πρόβλημα, μόνο με την απουσία του  τιμωρημένου, από πέρυσι Τάσου Παγώνη. Κατά τα άλλα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό σχήμα, έχοντας σαν στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος και τους φόβους μιας έκπληξης, όπως συμβαίνει συχνά σε πρεμιέρες!
Διαιτητής θα είναι ο κ. Κ. Ανδριανός, με βοηθούς τους κ.κ. Ζούλη - Γεωργακόπουλο, όλοι από την Αχαΐα. 
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
Δηλώσεις:
Σπ. Παπαδάτος (προπονητής)
«Πρεμιέρα με μια από τις ομάδες που κατά τη γνώμη μου θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο που παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πάνος Κονταρίνης (Μέλος Δ.Σ.)
«Κατ΄αρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και στον Παλληξουριακό μια καλή πορεία.

Θέλουμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου, όλης της Κεφαλονιάς και υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν, με πάθος σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!
Περιμένουμε τον κόσμο του νησιού μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας την επόμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι μας, με την πολύ δυνατή ομάδα του Λεωνιδίου». 
Γερ. Πολλάκης (ποδοσφαιριστής)
«Καταρχήν να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.
Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι και αυτή, ειδικά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής είναι δύσκολη.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι μια ιστορική ομάδα και με βάσει τις προσθήκες που έχει κάνει την καθιστά φαβορί όχι μόνο στο μεταξύ μας παιχνίδι άλλα και για το πρωτάθλημα.
Παίζουμε στην έδρα του με το κόσμο τους, κάτι που κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε ψυχωμένα το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν ώστε να γυρίσουμε με κάποιο βαθμό.
Δεν προκύπτει να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσα 11 αυτοί 11 εμείς.
Ας κερδίσει ο καλύτερος και μην ξεχνάμε πως οι "πλούσιοι" έχουν τον άγχος όχι εμείς.

Κάποιες φόρες είναι προσόν να σε είναι outsider, οι διάφορες είναι μικρές και έχουμε πίστη στην ομάδα μας».
        
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
1.
Τσικλητήρας Πύλου – Π.Α.Ο. Βάρδας
2.
Διαγόρας Βραχνέικων - Παναρκαδικός
3.
Αστέρας Βλαχιώτης - Πανηλειακός
4.
Αστέρας Αμαλιάδας – Α.Ο. Παλληξουριακός
5.
Καλαμάτα - Αχαϊκή
6.
Λεωνίδιο - Ζάκυνθος
        
Η επόμενη 2η αγωνιστική
(8/10/2017)
α/α
Ομάδα
1.
Διαγόρας Βραχνέικων - Τσικλητήρας Πύλου
2.
Π.Α.Ο. Βάρδας - Αστέρας Βλαχιώτης
3.
Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας
4.
Πανηλειακός - Καλαμάτα
5.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Λεωνίδιο
6.
Ζάκυνθος - Αχαϊκή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου