Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19

Ευχές του Α.Σ.Κ.…


Μια ευχάριστη, όσο και αναπάντεχη έκπληξη, είχαμε την ώρα του φιλικό αγώνα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στον Ολυμπιονίκη,  το Σάββατο, όταν στο κλειστό του Αργοστολίου, κατέφτασε ο σέντερ της ομάδας Νικόλας Βαλλιανάτος, ο οποίος πριν λίγη ώρα είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και είχε βαφτίσει τον γιο του.
Ο νεοφώτιστος Σταύρος – Στυλιανός, έκανε μαζί με τον μπαμπά και την μαμά την εμφάνισή του στο κλειστό του Αργοστολίου και  φυσικά δέχθηκε τις θερμές ευχές της ομάδας, ενώ αποθεώθηκε και από τον κόσμο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γήπεδο.
Ο Α.Σ.Κ. εύχεται και στους τρεις, υγεία και ευτυχία να τους συνοδεύουν σε όλα τα στάδια της ζωής τους.
Μουίκης: 30 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων του μπάσκετ
Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. Θανάσης Μουίκης, ο οποίος κλείνει φέτος, 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων μπάσκετ της Κεφαλονιας (Κεφαλληνιακός, Γ.Α.Σ.Κ. και Α.Σ.Κ.).

Του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια όρεξη, δημιουργία και υγεία  για ακόμα πολλά πολλά χρόνια.
Ο Α.Σ.Κ. το Σαββατοκύριακο, έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιονίκη το Σάββατο και με την Ολυμπιάδα την Κυριακή, που είχαν ως αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Παπαδάτος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου