Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Με όνειρα για το κάτι παραπάνω ξεκίνησε πιο νωρίς από κάθε άλλη ομάδα της Α' κατηγορίας ο Εθνικός


Η πρώτη ομάδα της Α’ κατηγορίας που ξεκίνησε φέτος προετοιμασία, είναι ο Εθνικός Κεφαλονιάς, στις 20 Αυγούστου. Μάλιστα πρόλαβε να παίξει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι του, με αντίπαλο το συντοπίτη του Παλληξουριακό.
Φαίνεται ότι οι «κυανόλευκοι» από το Ληξούρι θέλουν να είναι περισσότερο έτοιμοι στη δεύτερη παρουσία τους στη «μεγάλη» κατηγορία, ώστε η πορεία τους να είναι πολύ καλύτερη φέτος, από ότι την προηγούμενη!
Η ομάδα του Νικόλα Κουρούκλη, μετά την «παρθενική» της παρουσία στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου, την αξιοπρεπή παρουσία της και παράλληλα η παραμονή της, ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 20 Αυγούστου, προκειμένου επαναλαμβάνουμε, να φανεί ανταγωνιστική για ακόμη μια χρονιά και γιατί όχι να μην κάνει και το παραπάνω «βήμα»!
Έτσι με κύριο οδηγό την επιθυμία να απαρτίζεται, κατά κύριο λόγο από ταλαντούχα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον της ομάδας και θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής, αποφάσισε να προωθήσει στη μεγάλη ομάδα παιδιά από την ακαδημία. Παράλληλα πραγματοποίησε και προσθήκες επίσης νέων παιδιών με όρεξη για ποδόσφαιρο, τα οποία σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες συμπαίκτες τους, αλλά και την επιστροφή έμπειρων ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουν ένα κράμα παικτών που θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Το σίγουρο είναι ότι ο Εθνικός αποδεικνύει ότι είναι ένα νοικοκυρεμένο Σωματείο με όρεξη για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Η επόμενη χρονιά σίγουρα αναμένεται καλύτερη από την άκρως πετυχημένη περυσινή και με όπλο πλέον την εμπειρία των παικτών βάζουν τον πήχη παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου