Κυριακή, Οκτωβρίου 15

Φιλική ήττα για την Εύγερο 1-0 από την Εικοσιμία στη μεγάλη επιστροφή της


Εικοσιμία – Εύγερος αγωνίσθηκαν μεταξύ τους σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, προκειμένου μια Κυριακή πριν από την  έναρξη του τοπικού κυπέλλου, οι δυο προπονητές Δημ. Ζησιμάτος και Χρ. Παπαναστασάτος να τσεκάρουν την αγωνιστική ετοιμότητατων παικτών τους.
Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την Εικοσιμία να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο και τελικά να φτάνει σε μια δύσκολη νίκη με σκορ 1-0. Βέβαια μικρή σημασία έχει αυτό.

Η Εύγερος στο πρώτο της παιχνίδι, έστω και φιλικό, μετά από πολλά χρόνια παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική, δείχνοντας ότι θα είναι μέσα στα φαβορί για την 4αδα της Β’ κατηγορίας. Γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο το Χρ. Παπαναστασάτο.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα και της Εικοσιμίας πέτυχε ο Σπ. Αποστολάτος στο 10’ με δυνατό σουτ λίγο μέσα μέσα από την περιοχή, ύστερα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Παπαγεωργίου, Καπλάνης, Καμπανός, Φωκάς, Μιχ. Στεφανάτος, Αποστολάτος, Ζαμπαύτης, Μινέτος, Σπυρόπουλος, Αντ. Κορσιάνος, Αλ. Πολλάτος.
Έπαιξαν και οι:Βασιλάκης, Διον. Πολλάτος, Μαρκαντωνάτος, Μανέντης, Βογιατζίδης.
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Χρ. Παπαναστασάτος, Γασπαρινάτος, Ψάλτης, Νικ. Παπαναστασάτος, Κατσιγιώργης, Στρακάτος, Μανωλάτος, Βαγγ. Παπαναστασάτος, Χρυσανθακόπουλος, Παππάς.
Έπαιξαν και οι:Μπατιστάτος, Πολλάκης, Κότσι, Κουμαριώτης, Αλ. Παπαναστασάτος, Κοσμάτος.
Εικόνες από το παιχνίδι





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου