Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

1-0 ο Παλληξουριακός την Εικοσιμία σε ένα ωραίο φιλικό αγώνα σήμερα στα Φαρακλάτα (Εικόνες)


Ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι είχαμε σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα.
Παλληξουριακός και Εικοσιμία βρήκαν την ευκαιρία, ο μεν πρώτος να προετοιμασθεί για την μεθεπόμενη Κυριακή και τον σημαντικό για την πορεία του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η δεύτερη για τον μεγάλο επαναληπτικό του τοπικού κυπέλλου με αντίπαλο τα Φωκάτα, όπου καλείται να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα και να κερδίσει το ένα από τα εφτά εισιτήρια που οδηγούν στους «8».
Πραγματικά ήταν ένα πολύ ωραίο φιλικό και από τις δυο ομάδες και τους προπονητές, Σπ. Παπαδάτο – Δ. Ζησιμάτος, δικαιολογημένα να δείχνουν αρκετά ικανοποιημένοι από την αγωνιστικότητα των ομάδων τους.
Για την ιστορία και μόνο νικητής ήταν ο Παλληξουριακός με σκορ 1-0.
Ένα καταπληκτικό γκολ μετά από σουτ, εκτός περιοχής, του Ζάβαλη στο αριστερό «Γ» της εστίας του Τσέτσα που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε να το αποφύγει. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ που φέρει την σφραγίδα του έμπειρου ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επίσης και ένα δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Πολλάκη στην άδεια εστία, μετά την πάσα του Μπράτι.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Κουστουμπάρδης, Γαλανός, Ζάβαλης, Λούλουδας, Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κόμητας, Πολλάτος Δημ., Ζερβός, Αρμάντο, Αντωνάτος Ηλ..
Έπαιξαν και οι:Χασάι, Πολλάκης, Καμινάρης, Σκαμαντζούρας, Λουλάι, Μπράτι.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Καμπανός, Βασιλάκης, Στεφανάτος, Φωκάς, Αποστολάτος, Ζαμπαύτης, Κορσιάνος Αντ., Μινέτος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ..
Έπαιξαν και οι:Σπυρόπουλος, Πολλάτος Διον., Δελακάς, Κούρτι.
Εικόνες από το σημερινό φιλικό



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου