Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Φιλική ισοπαλία στον Καραβόμυλο Πυλαριακός-Εικοσιμία 1-1


Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από την σκληρή προετοιμασία, ιδιαίτερα για την Εικοσιμία που ήταν το πρώτο της, είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πυλαριακού και της Εικοσιμίας, στο γήπεδο του Καραβόμυλου σε ένα φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι.
Οι δυο κόουτς Βιτωράτος – Ζησιμάτος δοκίμασαν πολλά συστήματα και είδαν με ικανοποίηση, σε μια δύσκολη φάση της προετοιμασίας, τους ποδοσφαιριστές τους να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και να βγάζουν στο... χορτάρι αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις.
Όσον αφορά το φιλικό, παρότι οι ποδοσφαιριστές είναι ακόμη «σφικτοί» και στη μέση της προετοιμασίας τους, ήταν αρκετά καλό και σε γενικές γραμμές ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν.
Για την ιστορία οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, αν και αυτό δεν είναι το ζητούμενο μιας και ουδόλως ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ενός φιλικού παιχνιδιού!
Τα γκολ
Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Στ. Καππάτος, ενώ για την Εικοσιμία ο Σπυρόπουλος.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Δ. Καλιβωκάς, Ποταμιάνος, Σπαθής, Σολδάτος, Γρηγοράτος, Καππάτος, Μιχαλίτσης, Νικολοβιένης, Ν. Σταμούλης, Π. Σταμούλης, Γονατάς.
Έπαιξαν και οι:Κοσμάτος, Α. Γασπαρής, Γ. Γασπαρής, Κουγιανός, Τουλάτος, Θ. Κουλουμπής.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Καμπανός, Φωκάς, Κουμαριώτης, Βασιλάκης, Ζαμπαύτης, Μινέτος, Καπλάνη, Κορσιάνος, Μανέντης, Σπυρόπουλος.
Έπαιξε και ο: Σπ. Αποστολάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου