Πέμπτη, Οκτωβρίου 5

Νίκη για την Εικοσιμία 2-1 τους Πρόννους σε φιλικό στις Κεραμειές (Εικόνες)


Φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι 80’ (40’Χ2), έδωσαν σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία και οι Πρόννοι, με τους γηπεδούχους, αν και αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, να επικρατούν με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, με τις πολλές αλλαγές των δυο προπονητών, τις ομάδες να έχουν κάποιες ελλείψεις και τελικά τα συμπεράσματα που αποκόμισαν οι δυο προπονητές μάλλον, να μην κρίνονται ικανοποιητικά.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, φάνηκαν πιο έτοιμοι και έβγαλαν κάποιες καλές προσπάθειες στο «χορτάρι» ιδιαίτερα στο πρώτο μισό. Οι Πρόννοι προσπάθησαν και σαν πρώτο παιχνίδι θα λέγαμε ότι δεν ήταν και άσχημοι.
Για την Εικοσιμία ήταν το δεύτερο της παιχνίδι, μετά την ισοπαλία στον Καραβόμυλο με τον Πυλαριακό, ενώ για τους Πρόννους το πρώτο.
Έτσι ήταν φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές να είναι αρκετά «σφιγμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορούν ακόμη να αφομοιώσουν, όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.
Τα γκολ
Στο 20’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα, 1-0 με δυνατό σουτ του Μπούσι, μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Ζαμπαύτη.
Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24’ θα πετύχουν και το 2-0, με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, εκτός περιοχής του Αποστολάτου, μετά από την πάσα του Αντ. Κορσιάνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46’ οι Πρόννοι θα μειώσουν το σκορ σε 2-1, με κοντινό πλασέ του Σπ. Κουρκουμέλη, μετά την απόκρουση του Ηλ. Γιαννά στο δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Κ. Ζαπάντη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κουρκουμέλης.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Καπλάνης, Καμπανός, Φωκάς Κουμαριώτης, Αποστολάτος, Ζαμπαύτης, Μινέτος, Μπούσι, Αντ. Κορσιάνος, Σπυρόπουλος.
Έπαιξαν και οι:Γιαννάς, Διον. Πολλάτος, Βασιλάκης, Μανέντης, Μαρκαντωνάτος, Κούρτι.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Χρ. Κουρκουμέλης, Αλ. Κουρκουμέλης, Παπαδημητρόπουλος, Γουλιμής, Κατσιλίδης, Σπ. Κουρκουμέλης, Σπαθής, Περμαντζής, Μοντεσάντος, Κ. Ζαπάντης.
Έπαιξαν και οι: Καστής, Ζήσος, Ρώσσης, Λιναρδάτος, Λλαγιάι, Αλεξίου.
Εικόνες από το φιλικό

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου