Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Ο απόηχος της 2ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική....


Ιστορική για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, αποδείχθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά τα δυο «2» ήταν αυτά που έκαναν αίσθηση, σε μια απόλυτα ισορροπημένη αγωνιστική, αφού είχαμε δυο νίκες για τους γηπεδούχους, δυο για τους φιλοξενούμενους, ενώ δυο παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και μάλιστα χωρίς σκορ!
Ο εκπρόσωπος μας Παλληξουριακός, με μια πολύ καλή εμφάνιση, πήρε μεγάλη, όσο και ιστορική νίκη με αντίπαλο το Λεωνίδιο 1-0, στον «Άγιο Αντώνη» στο Ληξούρι.
Πολύ κόσμος στο γήπεδο, καλή μέρα και νίκη. Όλα πήγαν «πρίμα» στην ομάδα μας και μακάρι να είναι ίδια η συνέχεια!
Την επόμενη Κυριακή θα έχει δύσκολη έξοδο, αφού ταξιδεύει στην Κάτω Αχαγιά για να αγωνιστεί με αντίπαλο την τοπική Αχαϊκή. Εκεί παίκτες και προπονητής θα παλέψουν για το καλύτερο και θα προσπαθήσουν να μη φύγουν με άδειες αποσκευές. Πρέπει να εκμεταλλευτούν ακόμη και το γεγονός ότι, οι γηπεδούχοι δεν είναι στα καλύτερα τους.
     
Ας θυμηθούμε όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:
14:45 Παλληξουριακός - Λεωνίδιο 1-0 

ΣΚΟΡΕΡ: 56' Πολλάκης
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Παλληξουριακός, που επικράτησε με 1-0 του Λεωνιδίου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο χάρις σε τέρμα του Πολάκη στο 56'.
*45 λεπτά αργότερα ξεκίνησε το παιχνίδι (ήταν προγραμματισμένο για τις 14.00), λόγω καθυστερημένης άφιξης των διαιτητών και του παρατηρητή.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
      
Διαγόρας Βραχνέικων - Τσικλητήρας Πύλου 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 35' Ν. Τρίγκας, 60' Μούτσα
Μεγάλη νίκη πήρε ο Διαγόρας κόντρα στον Τσικλητήρα με 2-0.Στο 35' ο Ν. Τρίγκας με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην επανάληψη κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μούτσα στο 70', να δέχεται την κάθετη από την Κωστή και να νικά τον Κόκκαλη.
Διαγόρας Βραχνέικων (Χρήστος Τσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Κωστής, Πετρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος (62' Τριανταφυλλόπουλος), Μιχαηλίδης (66' Μούτσα), Γεωργαντόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Τσικλητήρας (Νίκος Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Σβίγκος, Μπίζος, Αμπραχαμιάν, Ντιά (62' Κωστόπουλος), Μούσα Γκάι, Πήλιος, Τσάτσος, Οντσβόνγκ (53' Γεωργιόπουλος), Γιαννόπουλος, Μανιδάκης.
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
      
Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: 27' Μπαρμπαρούσης, 65' πεν. Κέρι
Σπουδαίο διπλό πήρε ο Αστέρας Αμαλιάδας στην Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπαρμπαρούσης στο 27' έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Παναρκαδικού, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η υπεροχή των «βυσσινί» συνεχίστηκε και στην επανάληψη και μετουσιώθηκε σε γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέρι, για το τελικό 0-2.
Παναρκαδικός (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Άσεν (46′ Τσέσκος), Μπούτας, Μπαξεβάνος (67′ Νάτσης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Συρεγγέλας, Κάδας, Δ. Λυμπερόπουλος
Αστέρας Αμαλιάδας (Τίμος Καβακάς): Καβουσάκης, Μπούζουρας, Παπαδόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης, Κουμπαρούλης (52′ Σταθάκης), Άλμπερτ (75′ Ρόβας), Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (67′ Μαρουκάκης)
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
      
ΠΑΟ Βάρδας - Αστέρας Βλαχιώτη 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 37 Γεμιστός
Μεγάλο διπλό για τον Αστέρα Βλαχιώτη κόντρα στον ισχυρό ΠΑΟ Βάρδας, χάρις στο τέρμα του Γεμιστού από το 37'. Με εννέα ολκοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι και με δέκα οι φιλοξενούμενοι, καθώς για τον Παμβουπρασιακό δέχτηκαν κόκκινη στα τελευταία λεπτά οι Ντόμας και Λιόσης και για την ομάδα της Ιτέας ο Ίλιεφ.
ΠΑΟ Βάρδας (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα (78' Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (62' Καρούτης), Γ. Πολίτης (69' Μάζης), Ντόμας, Μελετίδης, Κωνσταντινίδης, Λιόσης
Αστέρας Βλαχιώτη (Μ. Τσίρκοβιτς): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης (90+2' Σαρίδης), Ιλιεφ, Μπριλλάκης, Τσιμικλής (33' λ.τρ. Βιγιαφάνες), Ψιάνος, Σταμογιάννος, Γεμιστός (82' Κάτσικας), Μικελάτος (77' Μινέα), Χρήστου
Κόκκινη: Ντόμας, Λιόσης - Ίλιεφ
Διαιτητής: Τζαγκαράκης (Αχαΐας)
      
Ζάκυνθος 1961 - Αχαϊκή 0-0
Ισόπαλες χωρίς σκορ αναείχτηκαν Ζάκυνθος και Αχαϊκή, σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες πρόσεξαν την άμυνά τους. η σημαντικότερη φάση ανήκε στη γηπεδούχο, όταν στο 79' ο Τριανταφυλλίδης έστειλε με απευθείας φάουλ τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Μάρκος Στεφανίδης): Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης Νικ., Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Πέττας Νικ., Βλαδίκας (57′ Κυριάζος), Κίτος, Μπεσού, Πέττας Ραφ., Τσουκαλάς
Αχαϊκή (Αλέξης Γραβιλόπουλος): Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Στεφανόπουλος, Πατάτης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Κωνσταντινίδης, Αλμπάνης (63′ λ.τρ. Σαμπανάϊ), Αποστολόπουλος, Σταυρόπουλος (46′ Αντωνόπουλος)
Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
      
Πανηλειακός – Καλαμάτα 0-0
Μπροστά σε 1000 θεατές στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, Πανηλειακός και Καλαμάτα έμειναν στο μηδέν, στο ντέρμπι του Νότου, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι συνθέσεις:
Πανηλειακός (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβαντής, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73’ Χατζηστάμου), Σέου (50’ Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος
Καλαμάτα (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος (45’ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο (82’ Χελάς), Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67’ Σαραντόπουλος)
Διαιτητής: Σέλιμος Σπυρίδων (Λακωνίας)
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Γκολ
Βαθ.
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
2
6 - 1
6
2.
Διαγόρας
2
5 - 1
6
3.
Αστέρας Βλ.
2
2 - 1
4
4.
Ζάκυνθος
2
1 - 0
4
5.
Καλαμάτα
2
1 - 0
4
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός
2
2 - 4
3
7.
Πανηλειακός
2
1 - 1
2
8.
Αχαϊκή
2
0 - 1
1
9.
ΠΑΟ Βάρδας
2
0 - 1
1
10.
Τσικλητήρας
2
0 - 2
1
11.
Λεωνίδιο
2
0 - 2
0
12.
Παναρκαδικός
2
1 - 5
0
    
Η επόμενη 3η αγωνιστική
(15/10/2017)
α/α
Ομάδα
1.
Τσικλητήρας Πύλου - Αστέρας Βλαχιώτης
2.
Αστέρας Αμαλιάδας - Διαγόρας Βραχνέικων
3.
Καλαμάτα – Π.Α.Ο. Βάρδας
4.
Λεωνίδιο - Παναρκαδικός
5.
Ζάκυνθος - Πανηλειακός
6.
Αχαϊκή – Α.Ο. Παλληξουριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου