Κυριακή, Οκτωβρίου 15

Ήττα 3-1 για τον Παλληξουριακό στην Κάτω Αχαγιά από την Αχαϊκή... Μπορούσε κάτι καλύτερο (Εικόνες)

Δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από την Κάτω Αχαγιά ο Παλληξουριακός, αφού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ηττήθηκε από την τοπική Αχαϊκή με σκορ 3-1.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με θετική παρουσία πάλεψε, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε μια πολύ δυνατή έδρα με κερκίδες γεμάτες, μιας και ήταν το πρώτο παιχνίδι των γηπεδούχων εκεί, μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.
Σίγουρα είναι μια ήττα που οπωσδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει τα πλάνα των «ερυθρόλευκων» του Ληξουριού για τη συνέχεια.
Έτσι φυσιολογικά, το μυαλό και η σκέψη όλων πρέπει να μεταφερθεί, στο επίσης δύσκολο παιχνίδι της επόμενης (4ης) αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ιστορικό Πανηλειακό στον «Άγιο Αντώνη».
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις και τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, ενώ ο Παλληξουριακός ανέβηκε στο β’ με στόχο να ισοφαρίσει, αλλά αντί αυτού δέχθηκε το 2-0 σε καθοριστική στιγμή για το ματς. Στη συνέχεια μείωσε σε 2-1 με ένα εκπληκτικό γκολ του Αλ. Λυκούδη και όπως ήταν φυσικό ανέβηκε ακόμη περισσότερο, ψάχνοντας την ισοφάριση. 
Όμως δεν τα κατάφερε και μάλιστα δέχθηκε σε μια αντεπίθεση στο τέλος και το τελικό 3-1!
Κάποια λάθη, η συγκέντρωση που έλειπε από την ομάδα μας και η απειρία, θεωρούμε ότι ήταν ο καθοριστικός παράγοντας αυτής της ήττας. Πράγματα που δεν έφεραν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Φυσικά δικαιολογίες υπάρχουν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια νέα και άπειρη ομάδα και αυτό είναι κάτι που στοιχίζει.  
Τα γκολ
Πρωταγωνιστής και σκορερ για τους γηπεδούχους, αφού πέτυχε δυο καθοριστικά τέρματα ήταν ο Θοδωρής Σαμπανέι.
Στο 4’ μετά από κόρνερ του Αντωνόπουλου, και σε μια αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων, ο Κοκκίνης από κοντά με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, θα πετύχει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Με αυτό το σκορ και την ολοκλήρωση των πρώτων 45’ θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ο Σαμπανέι θα πετύχει το 2-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή, εκεί θα εκμεταλλευτεί τη νέα αμυντική αδράνεια και θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε σχεδόν άδεια εστία.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο 78’ με έναν «κεραυνό», σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, του Αλ. Λυκούδη θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το 2-2, οι γηπεδούχοι θα περάσουν στην αντεπίθεση και ο Θ. Σαμπανέι στο 90’, θα πετύχει δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και θα βάλει τέλος στα όνειρα των αντιπάλων του για κάτι θετικό, ενώ παράλληλα θα «σφραγίσει» την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας τους στο πρωτάθλημα!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημ. Κουφογιάννης από τη Φωκίδα, με βοηθούς τους κ.κ. Νικ. Τσιπούρα από τον ίδιο σύνδεσμο και Νικ. Τριαντάφυλλο από την Κορινθία.
Οι συνθέσεις
Αχαϊκή:(Αλεξ. Γαβριλόπουλος), Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος (28' λ.τ. Ντάζος), Στεφανόπουλος, Αποστολόπουλος, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Κωνσταντινίδης (85' Κριμπάς), Αλμπάνης (46' Πατάπης), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος (72' Σταυρόπουλος).
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Στ. Βαλεντής (46' Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης (85' Καμινάρης), Κόμητας, Αρμάντο, Κ. Αντωνάτος, Πολλάκης (72' Αγγ. Βαλέντης), Ζαφειράτος (72' Ζερβός), Η. Αντωνάτος.
Εικόνες από το παιχνίδι της Κάτω Αχαγιάς
με τον φακό του φίλου δημοσιογράφου Δημήτρη Σαρρή


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου