Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Πέρασε 4-0 από τον "Άγιο Αντώνη" ο Πανηλειακός


Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη φετινή για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Σήμερα στο απόγευμα στον «Άγιο Αντώνη», δέχθηκε την 1η εντός έδρας από μια σπουδαία, όσο και ιστορική ομάδα τον Πανηλειακό με σκορ 4-0!
Από την αρχή είχαμε τονίσει την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, αφού ο αντίπαλος ήταν γνωστός για την ποιότητα και το έμπειρο ρόστερ του. Έτσι η ομάδα του Πύργο, πιο ουσιαστική, απέναντι στην δική μας απειρία, κέρδισε το παιχνίδι. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτά τα παιδιά που έκαναν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο. Προσπάθησαν και αυτό, τουλάχιστον πρέπει να τους αναγνωριστεί.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη, πέτυχαν στις λίγες ουσιαστικά ευκαιρίες που έκαναν, τέσσερα γκολ και έφυγαν από τον Άγιο Αντώνη με ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 8’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα, πετυχαίνοντας το 0-1 με κεφαλιά του Κρεββατά, ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια από δεξιά του Ντανκάι και σέντρα στην μικρή περιοχή.
Ένα μακρινό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ στο 26’ από τον Σωτηρόπουλο θα αναγκάσει το Σκαμαντζούρα να πέσει στην γωνία του και να διώξει την μπάλα κόρνερ.
Ο Πανηλειακός στο 36’ θα πετύχει και το 0-2. Ο Σούλης θα εκτελέσει το φάουλ από το κέντρο με ένα «γέμισμα" στην περιοχή του Σκαμαντζούρα. Εκεί θα πεταχτεί ο Κρεββατάς και με ωραία γυριστή κεφαλιά θα περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Χωρίς άλλη σημαντική φάση  θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και στο 54’ οι γηπεδούχοι θα εκτελέσουν ένα μακρινό φάουλ με τον Λυκούδη, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον Καπετανάκη που μπλόκαρε άνετα την μπάλα.
Μέσα σε 2’ δυο γκολ και  τέλος τα όνειρα για την ομάδα μας
Μετά από δυο λεπτά και συγκεκριμένα στο 56’ οι «ερυθρόλευκοι» από τον Πύργο θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Ντανκάι να σουτάρει διαγώνια μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σκαμαντζούρα.
Και στο 59’ ο Σκαμαντζούρας δεν απομακρύνει σωστά την μπάλα, η οποία θα καταλήξει στον Σωτηρόπουλο, αυτός θα κάνει το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής και θα γράψει το 0-4 για την ομάδα του!
Μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει ο Παλληξουριακός θα χαθεί στο 73’, όταν το το σουτ του Η. Αντωνάτου στην κίνηση, αναγκάζει τον Καπετανάκη να πεταχτεί.... ψηλά και να διώξει την μπάλα κόρνερ διατηρώντας το «0» στην εστία του.
Τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι στο 86’, όταν η κεφαλιά του Κρεββατά, μετά το κόρνερ του Γκοτσούλια, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σκαμαντζούρα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Μακρυπόδης με βοηθούς τους κ.κ. Αντ. Γκοτσόπουλο και Σπ. Οικονομόπουλο, από την Αχαία.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης (71’ Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Αρμάντο (60’ Μπράτι), Αντωνάτος Ηλ., Ζερβός (76’ Βαλεντής Στ.), Βαλεντής Αγγ. (60’ Πολλάκης), Αντωνάτος Κ..
Πανηλειακός:(Γ. Κούτσης), Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης (71’ Μπουρνέλης), Κολόκας, Σούλης, Μικολόπουλος (84’ Γκούβερος), Ντανκάι, Γκοτσούλας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (78’ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Σκοζάι).
Θα ακολουθήσει αργότερα φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου