Δευτέρα, Οκτωβρίου 23

Ο απόηχος της 4ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική....


Δεν τα κατάφερε ο Παλληξουριακός απέναντι στην δυνατή και ιστορική ομάδα του Πανηλειακού. Ποιοτικά σαφώς καλύτεροι οι "ερυθρόλευκοι" του Πύργου πήραν το τρίποντο, απέναντι σε έναν Παλληξουριακό που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο.
Σίγουρα τέτοιες ήττες είναι από αυτές που λέμε, εντός προγράμματος και η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος, χτυπώντας κατ' αρχήν τα παιχνίδια που... πρέπει, ιδιαίτερα στον "Άγιο Αντώνη" και από εκεί και πέρα ότι "τσιμπήσει" σε κάποια άλλα.
Και αυτή την φορά ο κόσμος έδωσε το παρόν στο γήπεδο και στο τέλος εκτιμώντας την προσπάθεια των παικτών του Σπ. Παπαδάτου τους χειροκρότησε θερμά!
Στον "Άγιο Αντώνη" επίσης, βρέθηκαν και κάποιοι φίλαθλοι από τον Πύργο.
Οι "ερυθρόλευκοι" την μεθεπόμενη Κυριακή θα έχουν νέο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και εδώ μπορεί να κριθεί ως κομβικό για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και οπωσδήποτε η νίκη είναι το ζητούμενο.
Πριν από αυτό όμως υπάρχουν και τα δυο παιχνίδια για το τοπικό κύπελλο την προσεχή Τετάρτη και Κυριακή.
     
Ας θυμηθούμε όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:
Παναρκαδικός – Αχαϊκή 2-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: Λυμπερόπουλος (62’), Νάτσης (68’)
Παναρκαδικός (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χότζις, Τσέκος, Μπούτας (77’ Μπινιώρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν. (77’ Λυμπερόπουλος Δ.), Στρέμπας, Καδάς (87’ Τσιώλης), Συρεγγέλας (58’ Γιουκούδης).
Aχαϊκή (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, (83’ Μητρόπουλος), Κωνσταντινίδης (69’ Σταυρόπουλος), Σαμπάνεϊ, Αναγνωστόπουλος
Διαιτητής: Γκαμάρης Ανδρέας (Αθηνών)
      
Α.Ο. Παλληξουριακός – Πανηλειακός 0-4
ΣΚΟΡΕΡ: 12', 34' Κρεββατάς, 51' Ντάνκουα, Σωτηρόπουλος 59'
Σπουδαίο διπλό για τον Πανηλειακό κόντρα στον Παλληξουριακό με… καρέ των γκολ. Το σκορ για τους φλοξενούμενους άνοιξε ο Κρεββατάς με κεφαλιά στο 12, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 και πάλι με κεφαλιά στο 34’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη. Το 0-3 έκανε ο Ντάνκουα στο 51' με δυνατό σουτ για να έρθει ο Σωτηρόπουλος στο 59’ για το τελικό 0-4.
Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαίας) 
      
Αστέρας Αμαλιάδας - Τσικλητήρας Πύλου 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Μπαρμπαρούσης, 48’ Σταθάκης – 82’ Μάραντος
Οι «βυσσινί» μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Μπαρμπαρούση έπειτα από μπαλιά του Κέρι κι ενώ ο Κόκκαλης απέκρουσε το πρώτο του πλασέ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων χρειάστηκε να επέμβει σε δύο ακόμη περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, αρχικά στο 20’ με την εκτέλεση φάουλ του Κέρι και στη συνέχεια στο 23’, με το πλασέ του Μαρουκάκη. Στο 43’ ο Τσικλητήρας απείλησε με το σουτ του Ακασού να διώχνει ο Καβουσάκης. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σταθάκη στο 48’ με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου. Στα επόμενα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες, για να έρθει το 82’, όταν η ομάδα της Πύλου κατάφερε να μειώσει με το σουτ του Μάραντου μέσα από την περιοχή.
Αστέρας (Τ. Καβακάς): Καβουσάκης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Σταθάκης, Αρβανίτης, Ν'Γκουέμ (46' Κυριάκος), Μπανούσης, Ρόβας, Μαρουκάκης (63' Κασάπης), Κέρι, Μπαρμπαρούσης
Τσικλητήρας (Ν. Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Μανιδάκης, Κωστόπουλος (75' Μαράντος), Μπίζος, Ακασού, Μούσα, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος, Οντσβόνγκ, Γιαννόπουλος, Αμπραχαμιάν
Διαιτητής: Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
      
ΠΑΟ Βάρδας - Ζάκυνθος 1961 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 45' Νικολόπουλος
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας, που επικράτησε της Ζακύνθου με 1-0. Καλύτερος από το ξεκίνημα ήταν ο ΠΑΟΒ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Ανδριέλο στο 9’ και Κωνσταντινίδη στο 12’ και στο 17’, με το Διαμαντή να διώχνει στις δύο πρώτες περιπτώσεις και στην τρίτη η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 18’ η Ζάκυνθος απάντησε με τον Τσουκαλά να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Καπούταγλη. Το 1-0 ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με το σουτ του Νικολόπουλου, έπειτα από ατομική ενέργεια.
ΠΑΟΒ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης (85' Παλιάτσας), Μελετίδης (90+5' Κουργιαλάς), Κωνσταντινίδης, Ντόμας (90+1 Μάζης)
Ζάκυνθος (Μ. Στεφανίδης): Διαμαντής, Μαρίνος, Ν.Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Κίτος, Βουτσίσεβιτς (40' Τσικρικάς), Βλαδίκας (32' Ντάσης - 82' Κυριάζος), Μπεσού, Ρ. Πέττας, Τσουκαλάς
Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας)
      
Διαγόρας Βραχνέικων – Λεωνίδιο 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 17’, 66’ Μούτσα, 32’ Τριανταφυλλόπουλος, 73’ Τρίγκας
Καταιγιστικός ήταν ο Διαγόρας Βραχνέικων, που επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Λεωνιδίου. Στο σκορ άνοιξε ο Μούτσα στο 17’, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Τριανταφυλλόπουλος, με το 2-0 να μένει μένει το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πάλι ο Μούτσα έκανε το 3-0, με τον Τρίγκα να υπογράφει το τελικό 4-0 για το Διαγόρα.
Διαγόρας (X. Tσίκας):  Θωμάς, Κωστής, Πετρόπουλος, Ν.Τρίγκας, Α.Τρίγκας, Κυριαζόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μιχαηλίδης, Μούτσα, Γεωργαντόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Λεωνίδιο (Γ. Νενεκούμης): Κ. Γιαννούσης, Κατσαρός, Βρεττάκης, Κυρίος Π., Μπούρας, Λάλας, Γ. Καραγκούνης, Καλφούντζος, Σπυρόπουλος, Κατσικαδάς, Μπακάλης.
Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
      
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0-0
Στο 0-0 κόλλησαν οι Αστέρας Βλαχιώτη και Καλαμάτα, στο τελευταίο παιχνίδι του προπονητή των γηπεδούχων, Μίκι Τσίρκοβιτς, καθώς θα αποχωρήσει από τον πάγκο τους. Ο Αστέρας απαίλησε στο 7’ με τον Κόντι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Γκόμες, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 26’ όταν ο Νικολόπουλος έκανε από κοντά την προβολή, αλλά έδιωξε ο Παλιούρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, με τον Ψιάνο να απειλεί στο 50’ και τον Γκόμεζ να απομακρύνει σωτήρια. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Αστέρας Βλαχιώτη (Μ. Τσίρκοβιτς): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντι (86' Κατσικάς), Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής (64' Βιγιαφάνες), Σταμογιάννος, Ψιάνος, Γεμιστός (90+1' Μαναρίτσας), Μικελάτος (80' Θ. Σαραντόπουλος), Χρήστου
Καλαμάτα (Ν. Ζαλίκας): Γκόμες, Καλογερόπουλος, Ορ. Νικολόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Τσεμπερίδης, Καμινιώτης (84' Α. Σαραντόπουλος), Κουρέλλας (64' Ζαχαρόπουλος), Γουερέ (90+4'), Ρονκάτο, Τσουλάκος
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
4
9 - 2
12
2.
Διαγόρας Βραχνέικων
4
9 - 2
9
3.
Αστέρας Βλαχιώτη
4
4 - 2
8
4.
Καλαμάτα
4
3 - 0
8
5.
Πανηλειακός
4
8 - 1
8
6.
Παναρκαδικός
4
6 - 5
6
7.
Ζάκυνθος
4
1 - 4
4
8.
ΠΑΟ Βάρδας
4
1 - 3
4
9.
Αχαϊκή
4
3 - 4
4
10.
Παλληξουριακός
4
3 - 11
3
11.
Τσικλητήρας Πύλου
4
2 - 6
1
12.
Λεωνίδιο
4
0 - 9
0
    
Η επόμενη 5η αγωνιστική
(5/11/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Τσικλητήρας Πύλου - Καλαμάτα
2.
Λεωνίδιο - Αστέρας Αμαλιάδας
3.
Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχιώτη
4.
Αχαϊκή - Διαγόρας Βραχνέικων
5.
Α.Ο. Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Βάρδας
6.
Πανηλειακός - Παναρκαδικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου