Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Πρόκριση για τον Παλληξουριακό 5-0 την Έρυσσο στον Καραβόμυλο


Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στον «Άγιο Αντώνη», έτσι και σήμερα στον Καραβόμυλο, με αντίπαλο την Έρυσσο σε αγώνα για το τοπικό κύπελλο, ο Σπ. Παπαδάτος έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά και παίκτες οι οποίοι δεν είχαν πάρει μέχρι τότε παιχνίδια, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητα τους.
Άλλωστε ο αντίπαλος ήταν σχετικά αδύναμος και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε φόβος να πέσει θύμα έκπληξης η ομάδα του.
Το ενδιαφέρον βέβαια ήταν μικρό και απλά διαδικαστικό.
Η Έρυσσος προσπάθησε για το καλύτερο, παρά την ήττα, έδειξε ακόμη καλύτερα στοιχεία από το πρώτο και στάθηκε αξιοπρεπώς, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Πλέον το μυαλό των «ερυθρόλευκων» και δικαιολογημένα βρίσκεται στο κομβικό παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα τους με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Βάρδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι παρακάτω:
1-0  12’ Κοκκόσης Α.
2-0  44’ Βαλεντής Αγγ.
3-0  50’ Πολλάτος Δημ.
4-0  75’ Πολλάτος Δημ.
5-0  77’ Μπράτι
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθό τον κ. Απ. Καραίσκο και τον φίλαθλο κ. Παν. Πετρόπουλο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Καραβέλα (54’ Σκιαδαρέσης), Διακάτος, Ταβάνι Γ., Γιαννάτος, Παπαδημητράτος (58’ Tavani G), Στεφάνι (75’ Βαλσαμής), Μπάμπης Γ., Ρεπούσης, Τσάκος, Παπαλεξάτος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Αντωνίου, Καππάτος, Βαλεντής Στ., Γαλανός (Λυκούδης), Μπαλάσκας, Καμινάρης (46’ Αρμάντο), Κοκκόσης, Βαλεντής Αγγ., Χασάι, Αντωνάτος Κ., Αραβαντινός (46’ Πολλάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου