Κυριακή, Οκτωβρίου 8

Μεγάλη η επιτυχία του αγώνα δρόμου "6η γύρα" Ληξούρι-Αργοστόλι!! Μπράβο σε όλους

Με τον καιρό ιδανικό για αγώνα δρόμου, οργανωτική επιτυχία, αλλά και πολλές συμμετοχές, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η «6η γύρα Ληξούρι-Αργοστόλι».
Ήταν μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ.
Αφετηρία ήταν η κεντρική πλατεία Ληξουρίου, από όπου δόθηκε η εκκίνηση των δρομέων.
Ο αγώνας ήταν διπλός, αφού είχαμε συμμετοχές σε δυο διαφορετικές αποστάσεις.
Ο πρώτος ήταν 10 km με τερματισμό το Λιβάδι και ο δεύτερος 32 Km με τερματισμό την κεντρική πλατεία Αργοστολίου «Παναγής Βαλλιάνος».
Οι κατηγορίες ήταν:
Άνδρες:έως 18, 18-30, 31-35, 36-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 61-70, 71+ετών.
Γυναίκες:έως 30, 31-40, 41+ ετών
Στη γενική κατάταξη, πρώτος στους άνδρες κατατάχθηκε ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης, δεύτερος ο Παναγιώτης Χάλδας και τρίτος ο Γιάννης Ζαχαράτος, ενώ στις γυναίκες 1η η Βάνια Σαμώλη, 2η η Μπενετάτου Αθηνά και 3η η Δήμητρα Κουνάδη.
Στα 10 Km και στη γενική κατάταξη πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Μπενάτος.
Να αναφέρουμε ότι στην πλατεία Αργοστολίου, είχαμε και καταπληκτικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τις μαζορέτες της Βεατρίκης Κόρμαλη "Piroutte", ενώ και οι συμμετέχοντες χόρεψαν Κεφαλονίτικο Μπάλλο.
Μετά των τερματισμό όλων των αθλητών, πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές σε κάθε κατηγορία.
Μετάλλιο απλό για τα 10 km, με τον τερματισμό του κάθε αθλητή.
To σούπερ μετάλλιο στους τρεις πρώτους νικητές των κατηγοριών των 32 km και της γενικής κατάταξης στα 10 km και κύπελλο στον 1ο κάθε κατηγορίας.
Επίσης οι 3 πρώτοι/πρώτες της γενικής κατάταξης στην γύρα έλαβαν κύπελλο).
Εντύπωση προκάλεσε το «σούπερ» μετάλλιο του αγώνα. Όντως ήταν καταπληκτικό!
Γιατρoί του αγώνα ήταν οι κυρίες Στάμω Θεοτοκάτου και Μαρτσέλα Βολνεάνσκι.

Να αναφέρουμε επίσης πως η Βρετανίδα Helen Redfern, έτρεξε για να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει το ARK και τις 400 γάτες και σκυλάκια! 
Οι διοργανωτές απόλυτα ικανοποιημένοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία του αγώνα, ιδιαίτερα τους χορηγούς και εθελοντές ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου και τον «7η Γύρα Κεφαλονιάς».
Τώρα από που θα δοθεί η εκκίνηση λίγο ενδιαφέρει. Όμως σύμφωνα με όσα ακούστηκαν αυτή την φορά θα πάει.... το Αργοστόλι στο Ληξούρι!
Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στα μέλη του Σ.Δ.Κ., αλλά και τους αθλητές που ήρθαν στο νησί μας, ειδικά για αυτόν τον αγώνα.
Μεταξύ αυτών και ένας καταπληκτικός αθλητής και πάνω από όλα άνθρωπος, λάτρης του δρομικού κινήματος με σημαντική βοήθεια στα τοπικά δρώμενα και σημαντικός φίλος Νίκος Σιδηρόπουλος.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου