Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Το πάνω χέρι για πρόκριση στους "8" οι «πράσινοι» 0-2 τα Ομαλά


Νίκη πρόκρισης σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-0 των Ομαλών και πλέον στα δικά του.... πόδια βρίσκεται η είσοδος του στην οκτάδα.
Οι «πράσινοι», χωρίς τον Τάκη Φωή στον πάγκο τους, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή και πέτυχαν δυο τέρματα στο 20’ ουσιαστικά «καθαρίζοντας» το παιχνίδι, ενώ έχασαν και αρκετές καλές ευκαιρίες. Από την άλλη τα Ομαλά ισορρόπησαν προς το τέλος του ημιχρόνου και με κορυφαίο τον Πολ. Τζάκη άρχισαν να κυριαρχούν πλέον στο κέντρο, χωρίς να καταφέρουν να μειώσουν.
Ίδια ήταν η εικόνα και στην επανάληψη. Ο Π.Α.Ο. έχασε πάλι στην αρχή κλασσικές ευκαιρίες με τους Μακρίδη, Πίρρα και τα Ομαλά απείλησαν στο τέλος να ξαναμπούν στο ματς, με στημένες φάσεις και κυρίως κάποια κόρνερ, που τελικά πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Τα γκολ
Στο 6’ ο Κώστογλου θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή και ο Γαλιατσάτος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.
Ο Κλ. Πίρρα στο 19’ θα διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, με ωραίο πλασέ, ύστερα από την πάσα του Μακρίδη. Ένα γκολ που έμελλε να γράψει και το τελικό 0-2 του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Σπ. Χρηστάτο.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος Στ., Γαλιατσάτος, Τζωρτζάτος, Σέρρας, Νεόφυτος, Δανελάτος, Τσουραμάνης, Λαζαράτος, Καραντινός-Νεόφυτος, Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χρ. (65’ Μινέτος).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Παγουλάτος Δ. (61’ Λουλάι), Κατσούρης, Μαρινάκης, Απέργης, Βοροκλινιώτης, Θεοτοκάτος (87’ Γκούβας), Κοσμάς, Μακρίδης (87’ Παπαδάκης Γ.), Πίρρα, Κώστογλου (76’ Λαβός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου