Τετάρτη, Οκτωβρίου 11

Αναμετρήθηκαν φιλικά σήμερα στον Καραβόμυλο Σάμη - Πυλαριακός

Ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, οι ομάδες της περιοχής, Σάμη και Πυλαριακός.
Έτσι όλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να «κλοτσήσουν» μπάλα, μετά από τα πολλά ποτάμια ιδρώτα των προηγούμενων ημερών.
Σημασία δεν έχει το τελικό αποτέλεσμα και το αναφέρουμε μόνο για την ιστορία. Η Σάμη επικράτησε με σκορ 6-1, ύστερα από μεγάλη αντεπίθεση στο δεύτερο 45λεπτο. Διάστημα που πέτυχε πέντε ακόμη τέρματα (ημίχρονο 1-0).
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα καλό παιχνίδι και το σκορ μάλλον αδικεί τον Πυλαριακό που άρεσε, καθώς ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και σε κάποια σημεία είχε κατοχή και καλή κυκλοφορία.
Από την άλλη, η Σάμη προσπαθούσε να βγάλει πράγματα που δουλεύει στο "χορτάρι", δίνοντας χώρο και χτυπώντας στην κόντρα. Σίγουρα οι ομάδες θα δείξουν ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση μέσα από την προπόνηση, προσπαθώντας να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος.
Συμπερασματικά οι δυο ομάδες, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει των υποχρεώσεων τους στο τοπικό κύπελλο, αλλά και για το πρωτάθλημα αργότερα και για αυτό, τόσο ο Κ. Πίππος, όσο και ο Κ. Βιτωράτος ήταν αρκετά ικανοποιημένοι από την εικόνα τους.
Χρέη διαιτητή έκανε ο Βαγγέλης Μιχαλάτος.
Σκόρερ
Για την Σάμη: Π. Περιβολάρης (1) Ι. Αμούργης (4), Ν. Μωραΐτης (1).
Για τον Πυλαριακό ο Θ. Νικολοβιέννης.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Πίππος), Καβαλλιεράτος Γ., Παπαδημάτος, Περιβολάρης, Φωτόπουλος, Βελισσαράτος, Μωραΐτης, Βιτωράτος, Νοκολοβιέννης, Καβαλλιεράτος Γ., Αμούργης Α., Αμούργης Ι..
Έπαιξαν και οι:Φλαμιάτος, Μιχαλάτος, Γκρέμος, Νταούτι.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μαρίνης, Γασπαρής, Σολδάτος, Σπαθής, Κουλουμπής Θ., Καππάτος, Νικολοβιένης, Γρηγοράτος, Φάντης, Παπαδάτος, Γιαννάτος.
Έπαιξαν και οι:Ποταμιάνος, Διαμαντής, Γασπαρής Γ., Ντίντουρας, Γονατάς, Σταμούλης Π..
* Οι φώτο είναι από προηγούμενα παιχνίδια των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου