Δευτέρα, Οκτωβρίου 16

Εθνική Προπονήτρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού η Όλγα Γαλιατσάτου


Άλλη μια μεγάλη αναγνώριση ήρθε μετά από πολύ κόπο και χρόνο για την Όλγα Γαλιατσάτου και την σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio.
Κατόπιν πολύμηνων πρακτικών και θεωρητικών εξετάσεων η κ. Γαλιατσάτου κατέκτησε την άδεια της υπεύθυνης εθνικής προπονήτριας της Ελληνικής Ομοσπονδίας I.D.O. για τα είδη χορού Μοντέρνο-Jazz και Σύγχρονο.
Κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 14 ακόμη υποψήφιους προπονητές της χώρας μας. Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από γραπτές εξετάσεις προς πανεπιστημιακούς καθηγητές ανωτάτων ιδρυμάτων της χώρας συμπεριλαμβανομένων των ΤΕΦΑΑ, του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, του τμήματος ψυχολογίας και του τμήματος Φυσικοθεραπείας κ.α. αλλά και προς διακεκριμένους προπονητές-κριτές του εξωτερικού εξειδικευμένους στα αντίστοιχα είδη χορού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας αθλητικού χορού.
Προς ενημέρωση του κόσμου, η παγκόσμια ομοσπονδία χορού λειτουργεί με τους δικούς της ψηφισμένους κανόνες και θεσμούς βάση των κανονισμών της παγκόσμιας κοινότητας αθλητικού χορού, όπως όλες οι εκάστοτε ομοσπονδίες. Διακρίνει τους δικούς της Προπονητές και Κριτές βάση ικανοτήτων και δικούς της χορευτές, δίνοντάς τους το δικαίωμα συμμετοχής σε παγκόσμια και πανελλήνια αναγνωρισμένα πρωταθλήματα. 
Εκτός από ομοσπονδία αθλητικού χορού είναι και εκπαιδευτικός οργανισμός χορού, όπου τα μέλη της λαμβάνουν πιστοποιήσεις κατόπιν εξετάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio από φέτος θα είναι και αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της παγκόσμιας και πανελλήνιας ομοσπονδίας I.D.O.
Είναι η ευκαιρία για τα παιδιά της Κεφαλλονιάς να διδαχθούν από διακεκριμένη προπονήτρια, να συμμετάσχουν σε αναγνωρισμένους αγώνες εντός ή εκτός συνόρων, αλλά και να λαμβάνουν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις χορού. Η 1η αγωνιστική περίοδος για φέτος έχει ήδη ξεκινήσει.
Οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου