Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Ιστορική ημέρα για το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και τους "ερυθρόλευκους" της Παλλικής


Ραντεβού με την ιστορία του, θα έχει αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Ο εκπρόσωπος του Παλληξουριακός, θα είναι η πρώτη ομάδα της Κεφαλονιάς, η οποία θα συμμετάσχει, (σε εντός έδρας παιχνίδι) από την ίδρυση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Από μόνο του λοιπόν το γεγονός, κάνει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» γιορτή και για αυτό σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος, πρέπει να παραβρεθεί και να στηρίξει την ομάδα μας και τα παιδιά του Σπύρου Παπαδάτου, για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Αμαλιάδα, από τον τοπικό Αστέρα, είναι άκρως απαραίτητη για τη δύσκολη συνέχεια.
Στο προαναφερόμενο παιχνίδι, η παρουσία του Παλληξουριακού, ήταν πολύ καλή, αφήνοντας υποσχέσεις, απέναντι στο φαβορί του 5ου ομίλου και θα λέγαμε ότι αυτό το τελικό 1-4 τον αδικεί, αφού η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο ήταν αξιοθαύμαστη.
Η αγωνιστικότητα και το πάθος τους, δίνει την αίσθηση ότι, την Κυριακή στον Άγιο Αντώνη, είναι το φαβορί απέναντι σε μια νεανική ομάδα, που και αυτή την 1η αγωνιστική «γκελάρισε» στην έδρα της, απέναντι στην ανέτοιμη Ζάκυνθο και ηττήθηκε με σκορ 0-1!
Σημαντικό λοιπόν παιχνίδι τόσο βαθμολογικά, όσο και από άποψη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για την Κεφαλονίτικη ομάδα.
Ο Σπύρος Παπαδάτος δούλεψε όλη την εβδομάδα στην ψυχολογία, στα λάθη και στις παραλείψεις της πρεμιέρας και έχει πανέτοιμη την ομάδα του για την πρώτη της νίκη.
Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί και αυτή την αγωνιστική, η απουσία του Ηλία Ζερβού στο χώρο του κέντρου (βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, μετά τον τραυματισμό του), αλλά και αυτή του Μέλι Μπράτι, τον οποίο λόγοι υποχρεώσεων, τον αναγκάζουν να βρίσκεται εκτός νησιού.
Στα ευχάριστα, η επιστροφή του στυλοβάτη της ομάδας, που στην Αμαλιάδα μέτρησε πολύ η απουσία του, Αλέξη Λυκούδη που λύνει περισσότερο τα χέρια του κόουτς.
Τώρα όσον αφορά τους φιλοξενούμενους από το Λεωνίδιο, όπως προαναφέραμε είναι μια νεανική και ποιοτική ομάδα, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, εξ αιτίας της εντός έδρας ήττας της στην πρεμιέρα και έρχεται στο νησί για να κτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι και να ρεφάρει το κακό της ξεκίνημα.
Ο Γιάννης Νενεκούμης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει την ομάδα του με ότι καλύτερο διαθέτει.
Διαιτητής ο κ. Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Βασιλόπουλο (Αχαΐας) – Χρ. Λιάπη (Ηλείας).
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα από το Λεωνίδιο θα βρίσκεται στο νησί μας από το Σάββατο.
Εμείς να ευχηθούμε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και παράλληλα καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς να βρεθεί στο πλευρό της και να γίνει ο 13ος παίκτης της, με στόχο μια ιστορική και πολύ σημαντική νίκη.
Διαιτητής ο κ. Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Βασιλόπουλο (Αχαΐας) – Χρ. Λιάπη (Ηλείας).
        
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
1.
Διαγόρας Βραχνέικων - Τσικλητήρας Πύλου
2.
Π.Α.Ο. Βάρδας - Αστέρας Βλαχιώτης
3.
Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας
4.
Πανηλειακός - Καλαμάτα
5.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Λεωνίδιο
6.
Ζάκυνθος - Αχαϊκή
        
Η επόμενη 3η αγωνιστική
(15/10/2017)
α/α
Ομάδα
1.
Τσικλητήρας Πύλου - Αστέρας Βλαχιώτης
2.
Αστέρας Αμαλιάδας - Διαγόρας Βραχνέικων
3.
Καλαμάτα – Π.Α.Ο. Βάρδας
4.
Λεωνίδιο - Παναρκαδικός
5.
Ζάκυνθος - Πανηλειακός
6.
Αχαϊκή – Α.Ο. Παλληξουριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου