Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Παρέμεινε στον Οδυσσέα.... Μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία


Τελικά, μιας και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στα Φωκάτα, ο Χάρης Λαμπρόπουλος, αποφάσισε να συνεχίσει εκεί που τελείωσε την περυσινή σεζόν, αλλά αυτή την φορά σε άλλη κατηγορία και συγκεκριμένα στην Β’.
Η παραμονή του Λαμπρόπουλου, ήταν διακαής πόθος του ίδιου του ποδοσφαιριστή, των διοικούντων, του προπονητή του Οδυσσέα, αλλά και των φίλων της ομάδας, μιας και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και η παρουσία του, από τα μισά της περιόδου στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης εκτιμήθηκε από όλους, άσχετα αν στο τέλος δεν ήρθε η παραμονή.
Έτσι μετά τον Τούρλα, η προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δίνει στην ομάδα του Σταυρού δύναμη και εμπειρία, ώστε να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο της, στη «μεγάλη» κατηγορία και παράλληλα την κάνει περισσότερο δυναμική!
Άλλωστε φέτος στην «μικρή» κατηγορία αναμένουμε γερό ανταγωνισμό, σχεδόν από τις περισσότερες ομάδες, μιας και όλες ενισχύθηκαν σημαντικά. Το γεγονός αυτό μας κάνει αισιόδοξους πως μπορούμε να περιμένουμε ένα πρωτάθλημα, που οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να διεκδικήσουν τα δυο «χρυσά» εισιτήρια που θα τις οδηγήσουν στο πρωτάθλημα των.... μεγάλων την μεθεπόμενη περίοδο!
Όσον αφορά τα αγωνιστικά του Οδυσσέα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με όλους τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν παρόν στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Πρόοδο Ιθάκης.
Ο προπονητής Σπύρος Ζερβός είναι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του, όσο και από το γεγονός, ότι η «σημαία» της ομάδας ο Νίκος Προσαλέντης έχει ξεπεράσει πλήρως τον περσινό τραυματισμό του και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την «κιτρινόμαυρη»  ομάδα να πετύχει το μεγάλο της στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου