Τετάρτη, Οκτωβρίου 18

Έτοιμοι για την πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου έδειξαν Φωκάτα-Πρόννοι σε σημερινό μεταξύ τους φιλικό (Εικόνες)

Δυνάμεις και ετοιμότητα μέτρησαν, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και συγκεκριμένα για το τοπικό κύπελλο, Φωκάτα - Πρόννοι σε ένα φιλικού χαρακτήρα παιχνίδι.
Τα συμπεράσματα μάλλον θετικά για τους δυο προπονητές Δ. Γαρμπή και Δ. Κουρκουμέλη (ιδιαίτερα για τον δεύτερο), μένοντας αρκετά ικανοποιημένοι από την συνολική εικόνα των ομάδων τους και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.
Σε ένα παιχνίδι που, το τελευταίο που τους ενδιέφερε ήταν το αποτέλεσμα, δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές, βλέποντας με ικανοποίηση, να βγαίνουν πράγματα στο χορτάρι, ύστερα από σκληρή δουλειά παραπάνω από έναν μήνα!
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, είδαμε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με πέντε τέρματα, το οποίο για την ιστορία, ολοκληρώθηκε με νικητή τον Α.Ο. Πρόννων και σκορ 3-2!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι η διάρκεια του ήταν 70' (2Χ35').
Τέλος να θυμίσουμε ότι τα μεν Φωκάτα στον πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα για το τοπικό κύπελλο, θα αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο, την Κυριακή 22/10 και ώρα 15:45 την Εικοσιμία στο ντέρμπι της Λειβαθούς.
Από την άλλη και οι Πρόννοι σε ένα κάθε άλλο εύκολο παιχνίδι φιλοξενούνται, από τον Πυλαριακό στο γήπεδο του Καραβόμυλου, το Σάββατο 21/10 την ίδια ώρα.
Τα γκολ
Ο Σπ. Κουρκουμέλης στο 7' από τα όρια της περιοχής, με σουτ θα πετύχει το 0-1 για τους Πρόννους.
Το 0-2 ο Μοντεσάντος με ωραίο διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια.
Τα Φωκάτα θα μειώσουν σε 1-2 στο 29' με τον Σαλαππάτα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λογόνη και απόκρουση του Κάστη.
Στο 42' Περαμαντζής - Ζαρνακούπης θα αλλάξουν εξαιρετικά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ θα πετύχει το 1-3 των Πρόννων.
Το τελικό 2-3, μειώνοντας παράλληλα για τα Φωκάτα, θα πετύχει στο 58' ο Παγουλάτος με προβολή μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα κέρδισε τις κόντρες στο κόρνερ του Λογόνη.
Διαιτητής ο Μιχ. Αθηναίος
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Φωκάς, Αραβαντινός, Ντουκάι, Μαρκάτος, Λογόνης, Σαλαππάτας, Αλεξάτος, Σελενίτσας, Αποστόλου, Γκέκας.
Έπαιξαν και οι:Παγουλάτος Θ., Παπαδάτος, Τανουσάι, Βεϊζάι, Παγουλάτος Ν., Μιχαλάτος.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης, Σπαθής, Κουρκουμέλης Αλ., Κουρκουμέλης Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Κατσιλίδης, Ζαρνακούπης, Ζαπάντης Κ., Περαμαντζής, Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος.
Έπαιξαν και οι:Κουρκουμέλης Κυρ., Ρώσσης, ΛΛαγιάι, Λιναρδάτος, Αλεξίου, Ζαπάντης Σπ..
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου