Τρίτη, Οκτωβρίου 17

"Ξεκρέμασε" τα παπούτσια του για χάρη της Ευγέρου


Και εκεί που πέρυσι με την λήξη της περιόδου ανακοίνωνε την λήξη της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, σήμερα ξαφνικά, για εμάς αλλά και τους περισσότερους φαντάζομαι ευχάριστα, να η βόμβα!
Ο Μάκης Κανάκης ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο νησί…. ξεκρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τα γυάλισε και είναι πλέον έτοιμος να «ματώσει» και πάλι τα δίχτυα των αντιπάλων του, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ευγέρου, η οποία στο πρόσωπο του βρίσκει τον άνθρωπο που θα τις δώσει δύναμη, εμπειρία και πολλά γκολ.
Ήδη σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Το «ψηστήρι» είχε ξεκινήσει από καιρό και κράτησε αρκετά μέχρι να πειστεί ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε κάποιος από τους νέους συμπαίκτες του, που δεν τον άφησε σε χλωρό κλαδί.
Έτσι ο κόουτς της ομάδας Χρ. Παπαναστασάτος…. τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για αυτή την προσθήκη που είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει στην επιτυχία των στόχων της ιστορικής ομάδας που επιστρέφει δριμύτατη!
Ο Κανάκης είναι 37 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και το όπλο του είναι ταχύτητα - εμπειρία. 
Έχει αγωνιστεί τόσο εντός, όσο και εκτός νησιού και έχει παραστάσεις από την τότε Δ’ Εθνική (σημερινή Γ’).
Εκτός, ως φοιτητής, στην Άρτα με την τοπική Μέλισσα, ενώ τοπικά μεταξύ των άλλων σε Αναγέννηση, Ολυμπιακό, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς, Φωκάτα.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, που έχουν κάνει θραύση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, δεν μένουν εδώ και εντός της εβδομάδας, αναμένεται μια ακόμη ηχηρή προσθήκη. Ο παίκτης αυτός είναι εκτός Κεφαλονιάς και πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στην Α΄ τοπική κατηγορία. Περισσότερα για ευνόητους λόγους με το κλείσιμο της από τους Φαρακλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου