Τετάρτη, Οκτωβρίου 4

Για πολύ ψηλά το πάνε φέτος τα Φωκάτα.... Νέα σημαντική προσθήκη στην άμυνα τους


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ μας, σχετικά με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από τα Φωκάτα, η επιβεβαίωση ήρθε πριν από λίγο από την ομάδα της Λακήθρας, η οποία ανακοίνωσε την νέα προσθήκη της και ακούει στο όνομα ενός έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή, του Σωκράτη Μαρκάτου, από τον Παλληξουριακό.
Ο Σωκράτης Μαρκάτος, πέρυσι αναδείχθηκε ως γνωστόν πρωταθλητής με την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Παλληξουριακού, έχοντας ενεργή συμμετοχή στην κατάκτηση του τίτλου, πραγματοποιώντας παράλληλα  και πολύ καλές εμφανίσεις.
Πρόκειται για έναν δυναμικό, με πολύ πάθος ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την αποχώρηση του Γ. Πολυδωράτου, ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα του Ληξουριού.
Έτσι η ομάδα του Διον. Γαρμπή, κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο μια σημαντική για αυτήν θέση, με την προσθήκη του έμπειρου 32χρονου Ληξουριώτη ποδοσφαιριστή. Την θέση που εκκρεμούσε και πλέον μπορεί να θεωρείται μια πλήρης ομάδα, η οποία μετά από τόσο δυνατές προσθήκες, είναι επόμενο να βάζει τον πήχη πολύ ψηλά και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου, Νίκου Φωκά που κάνει πράξη ότι υποσχέθηκε, για την ενίσχυση της ομάδας της Λακήθρας.
Μετά από αυτό σίγουρα στο νέο πρωτάθλημα, θα αναζητήσει κάτι περισσότερο από την είσοδο της στην τελική 4αδα!
Μάλλον κατά εκεί το πάνε φέτος τα Φωκάτα..... Το μόνο που μένει είναι αν δούμε και κάτι άλλο...
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι κάτι καλό ακόμη "ψήνεται"......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου