Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Νέα "μάχη" για τον Παλληξουριακό αύριο στην Κάτω Αχαγιά

Στην Κάτω Αχαγιά θα ταξιδέψει αυτή την αγωνιστική ο Παλληξουριακός, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, φιλοξενείται στο Δημοτικό, ανακαινισμένο Στάδιο της πόλης, από την τοπική Αχαϊκή.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς με καλή ψυχολογία από την πρώτη και ιστορική της νίκη, την προηγούμενη Κυριακή στον «Άγιο Αντώνη» επί του Λεωνιδίου, αλλά και αγωνιστική κατάσταση, παρά τη δυσκολία του αγώνα, ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι, μπορεί να μη ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στα δυο μέχρι τώρα παιχνίδια τους έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία. Όμως ποτέ δεν έπαψαν να είναι μια σοβαρή, έμπειρη και πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρας της (που αναμένεται να γεμίσει από κόσμο, μιας και δίνει εκεί το πρώτο της φετινό παιχνίδι, μετά την ανακατασκευή του γηπέδου της) κάτι που την χρήζει είναι το φαβορί.
Άλλωστε και στα δυο παιχνίδια που προηγήθηκαν, παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί σε αυτόν τουλάχιστον τον βαθμό με αντίπαλο τον Παλληξουριακό.
Δύσκολη οπωσδήποτε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» από το Ληξούρι, σίγουρα όμως στην Κάτω Αχαγιά δεν θα πάνε για… τουρισμό. Άλλωστε όλη την εβδομάδα προετοιμάστηκαν ιδιαίτερα, για την συγκεκριμένη «μάχη», σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Πηγαίνουν να κατακτήσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί, κάτι που συνεχώς τους αναφέρει και ο κόουτς Σπύρος Παπαδάτος.
Προβλήματα και πάλι θα έχει να λύσει ο προπονητής του Παλληξουριακού, με σημαντικότερο αυτό της εκ νέου απουσίας του Μέλι Μπράτι, που βρίσκεται εκτός νησιού.
Στον αντίποδα και στα ευχάριστα η επιστροφή του Ηλία Ζερβού.
Από την άλλη, ο Αλ. Γαβριλόπουλος έχει και αυτός τα δικά του, από το γεγονός, ότι δε μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του Ρίλντι και πολύ πιθανόν του Σαμπανέι λόγω τραυματισμού. Κατά τα άλλα βλέπει με χαρά να έχει σε ετοιμότητα τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και θα παρατάξει την ομάδα του, με στόχο να κάνει «σεφτέ» στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν την Κυριακή αυθημερόν στην Κάτω Αχαγιά.
Ο Δημ. Κουφογιάννης από τη Φωκίδα, με βοηθούς τους κ.κ. Νικ. Τσιπούρα από τον ίδιο σύνδεσμο και Νικ. Τριαντάφυλλο από την Κορινθία, θα σφυρίξει το παιχνίδι στην Κάτω Αχαγιά
        
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
1.
Τσικλητήρας Πύλου - Αστέρας Βλαχιώτης
2.
Αστέρας Αμαλιάδας - Διαγόρας Βραχνέικων
3.
Καλαμάτα – Π.Α.Ο. Βάρδας
4.
Λεωνίδιο - Παναρκαδικός
5.
Ζάκυνθος - Πανηλειακός
6.
Αχαϊκή – Α.Ο. Παλληξουριακός
        
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Γκολ
Βαθ.
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
2
6 - 1
6
2.
Διαγόρας
2
5 - 1
6
3.
Αστέρας Βλ.
2
2 - 1
4
4.
Ζάκυνθος
2
1 - 0
4
5.
Καλαμάτα
2
1 - 0
4
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός
2
2 - 4
3
7.
Πανηλειακός
2
1 - 1
2
8.
Αχαϊκή
2
0 - 1
1
9.
ΠΑΟ Βάρδας
2
0 - 1
1
10.
Τσικλητήρας
2
0 - 2
1
11.
Λεωνίδιο
2
0 - 2
0
12.
Παναρκαδικός
2
1 - 5
0
        
Η επόμενη 4η αγωνιστική
(22/10/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Αστέρας Αμαλιάδας – Τσικλητήρας Πύλου
2.
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα
3.
Διαγορας Βραχνεϊκων – Λεωνίδιο
4.
Π.Α.Ο. Βάρδας – Ζάκυνθος
5.
Παναρκαδικός – Αχαϊκή
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Πανηλειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου