Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι του παιδικού ΕΣΚΑΗ ο Α.Σ.Κ.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Α.Σ. Κεφαλονιά – Κεφαλληνιακού 2013 για το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.-Η..
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από τα πιτσιρίκια των Πάνου Ματιάτου και Αποστόλη Δαμκαλή, που πρόσφεραν θέαμα και έδειξαν στο παρκέ την σοβαρή δουλειά που γίνεται στους δυο Συλλόγους, αλλά και γενικότερα στο μπάσκετ της Κεφαλονιάς.
Πιο έμπειρη και αγωνιστικά ανώτερη η ομάδα του Α.Σ.Κ. πήρε το 5ο σερί «ροζ» Φ.Α. της στο πρωτάθλημα με σκορ 75-38 (ημ.36-12) και συνεχίζει κορυφή στον 3ο όμιλο.
Αντίθετα για τον Κεφαλληνιακό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνο το σερί του 3Χ3 στην αρχή του πρωταθλήματος!
Στα ευχάριστα, η παρουσία αρκετών φιλάθλων στο Κλειστό που στήριξαν και χειροκρότησαν κάθε καλή προσπάθεια των δυο ομάδων και ανεξάρτητα το νικητή.
Επίσης να αναφέρουμε το πολύ φιλικό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στην αρχή μάλιστα του αγώνα φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ με τη λήξη συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου ένα "κουβάρι" και με την ιαχή «Κεφαλονιά» ευχαρίστησαν τον κόσμο που τις καταχειροκρότησε.
Τέτοιες εικόνες είναι που κάνουν το άθλημα ξεχωριστό σε όλους μας. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες!
Τα δεκάλεπτα:14-4, 22-8, 21-8,18-18.
Διαιτητές:Κουλουμπαρίτσης - Πλέγας
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Κεφαλονιά:(Π. Ματιάτος), Ρουχωτάς, Κουράκος 9 (1), Βουργίδης Βασ. 7, Σταθάτος 6, Βεζυργιαννόπουλος, Βουργίδης Διον. 4, Καββαδίας 7 (1), Γκαβός 20 (1), Βαλλιανάτος  6, Φραγκισκάτος 2, Μανίκας 11 (2), Χριστοφοράτος 3.
Κεφαλληνιακός:(Απ. Δαμκαλής), Μικρόπουλος, Κουταβάς 2, Γασπαρινάτος 2, Ντούβαλης, Κρεμμύδας, Μπλέτσος 6, Βασιλάκης 15, Αγιανδρίτης 5, Δρακάτος 2, Δεληκωστόπουλος 2, Τρίκαρδος 3, Δαναλάτος 1.
Ακολουθεί σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τοπικό ντέρμπι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου