Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κ. Cela ο Οδυσσέας την πρόκριση, παρά την ήττα από την Πρόοδο

Σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ στην Ιθάκη, χθες το πρωί, για το τοπικό κύπελλο η Πρόοδος, ενώ κατάφερε την ανατροπή (προηγήθηκε 3-0) και για 80’ κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση, εν τούτοις είδε μέσα σε 8’ στο τέλος, το όνειρο να γκρεμίζεται και να δέχεται δυο γκολ!
Έτσι με τελικό το 3-2 και με το πρώτο παιχνίδι 2-0 για τον Οδυσσέα, η μεγάλη πρόκριση για τους «8» πηγαίνει στην ομάδα του Σταυρού.
Τα γκολ
Μόλις στο 3’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Το γκολ ο Hyka και ωραίο πλασέ, μετά την κάθετη πάσα του Haidari για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι που μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο στο 24’ θα πετύχουν το 2-0.
Ο Αρταβάνης θα πιάσει το διαγώνιο σουτ από δεξιά, ο Dylja αποκρούει προσωρινά, η μπάλα καταλήγει στον Haidari, ο οποίος με σουτ θα την στείλει  στα δίχτυα.
Έτσι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0. Ένα σκορ που ισοφάριζε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
Στην επανάληψη οι συγκινήσεις ήταν μεγάλες, όπως και η αγωνία.
Ωστόσο στο 66’ η ομάδα του Στ. Πόρτολου θα πετύχει το 3-0, έχοντας μέχρι εκείνη την στιγμή σκορ πρόκρισης.
Συγκεκριμένα ο Haidari με ωραία πάσα θα βρει τον Αρταβάνη σε καλή θέση και αυτός με ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Dylja, μέσω πανηγυρισμών!
Όμως ο Οδυσσέας, με τον ηγέτη «ήρωα» τον K. Cela, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο παιχνίδι και στο τελευταίο 10λεπτο κατάφερε να πετύχει δυο γκολ και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.
Πρώτα στο 81’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Σολδάτου μειώνοντας σε 3-1 και παράλληλα με αυτό στο σκορ στέλνει την ομάδα του στα προημιτελικά.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 89’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ένα πολύ ωραίο σουτ, εκτός περιοχής και δεξιά, στέλνει και πάλι την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Σολδάτου και στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 3-2.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Σολδάτος, Σύτι, Τσιντήλας Τ., Τσίγκος, Τσίρος, Haidari (86’ Βασιλάκης), Hyka (86’ Κωστόπουλος), Τσάμης, Αρταβάνης, Δευτεραίος, Γρίβας.
Οδυσσέας:(Σπ.Ζερβός), Dylja (89’ Μουράγι), Λεκατσάς (46’ Μαρούλης), Βλησμάς, Λαμπρόπουλος, Προσαλέντης Γ., Ρενάτο (19’ Παππάς), Κουτσουβέλης, Τούρλας, Cela, Κώτσης (89’ Λιβάνης), Μήτσουρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου