Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Η παρουσίαση της σχολής Fu Jow Pai Kung Fu της Elite που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο πόλο καφέ η συνάντηση της υπό ίδρυση σχολής Fu Jow Pai Kung με φορείς και τοπικά Μ.Μ.Ε..
Παρών στη συνάντηση και ο εξαίρετος Κεφαλονίτης Grand Master Άγγελος Παπαδάτος και φυσικά οι κ. Κοτσοχείλης Γεώργιος – Χριστιάνα Μιχαλιτσιάνου δάσκαλος και υπεύθυνη της σχολής Σχολής Fu Jow Pai Kung Fu της Elite που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά. 

Επίσης στο χώρο της παρουσίασης παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος.
Σύμφωνα με αυτά που μας ανέφεραν η σχολή θα λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο.
Όπως σας προαναφέραμε επίσημος καλεσμένος της Σχολής Fu Jow Pai Kung Fu της Elite που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά, ήταν ο Grand Master Άγγελος Παπαδάτος.
Ας δούμε τι μας είπαν οι υπεύθυνοι της σχολής:
Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της Σχολής Fu Jow Pai Kung Fu της Elite που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο νησί μας ο Grand Master Άγγελος Παπαδάτος. Ο κ. Παπαδάτος είναι πρόεδρος της IBDF για το Fu Jow Pai και πρόεδρος της Diamond Chiampionship για όλο τον κόσμο. Η Diamond έχει σε παγκόσμιο επίπεδο 345 σχολές ανά τον κόσμο. Έδρα έχει στην Αθήνα, Λίβανο, Γερμανία, Φιλανδία, Αγγλία. Ο κ. Παπαδάτος είναι βραβευμένος από 5 Hall of Fame σαν καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο, σαν Grand Master του κόσμου και άλλα πολλά. 
Στην Κεφαλονιά φιλοδοξούμε να φιλοξενηθούν μεγάλες διοργανώσεις, όπως Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά, Βαλκανικά κλπ.
Κύριο μέλημα του Soke Άγγελου Παπαδάτου ήταν η επιθεώρηση της Σχολής και το επίπεδο του εκπαιδευτή, διότι ως γνωστόν το επίπεδο της Diamond και της Elite που διευθύνει ο κ. Παπαδάτος στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό.
Ο κ. Παπαδάτος ήρθε με ένα μικρό δισταγμό για να συναντήσει, ύστερα από πολλά χρόνια τον μαθητή του Γιώργο Κοτσοχείλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει να ασχολείται με την τέχνη του Fu Jow Pai το 1997.
Ο μαθητής του είχε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες κερδίζοντας εμπειρίες. Ύστερα από μια τυπική εξέταση 6 ωρών έδωσε έγκριση να αντιπροσωπεύσει την Elite και το Fu Jow Pai στην Κεφαλονιά και στο Ιόνιο.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη σχολή.
 Εικόνες από την εκδήλωση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου