Παρασκευή, Οκτωβρίου 27

Pre game των επαναληπτικών αγώνων τοπικού κυπέλλου το Σαββατοκύριακο 28-29/10 η πρεμιέρα


Συνέχεια στο τοπικό κύπελλο με τους επτά επαναληπτικούς αγώνες της σειράς το Σαββατοκύριακο 28-29/10/2017.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με μοναδικό αγώνα στο πρόγραμμα, αυτό των Κεραμειών, μεταξύ Ομαλών - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στη ρεβάνς του 2-0 του πρώτου αγώνα, υπέρ των "πράσινων".
Την Κυριακή μεταφέρεται πλέον η αγωνιστική με τους υπόλοιπους και συνολικά επτά αγώνες του προγράμματος.
Συγκεκριμένα το πρωί στις Κεραμειές τα Διλινάτα σε διαδικαστικό αγώνα, μετά το 10-0 του πρώτου αγώνα, φιλοξενούν τον Ηρακλή και στην Ιθάκη ο Οδυσσέας φιλοξενεί την Πρόοδο, και θέλει αν διαφυλάξει το 2-0 επίσης του πρώτου αγώνα απέναντι σε μια αποφασισμένη αντίπαλο.
Η συνέχεια και η ολοκλήρωση της αγωνιστικής το απόγευμα τις ίδια ημέρας με τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες.
Στις Κεραμειές η Εικοσιμία αντιμετωπίζει τα Φωκάτα στη ρεβάνς του 0-2 και σίγουρα έχει δύσκολη αποστολή!
Στα Φαρακλάτα θα "λάμψει" και πάλι το πορτοκαλί, μετά από έξι χρόνια και θα ακουστεί και πάλι το "Εύγερος ολέ", που είχε σιγήσει όλα αυτά τα χρόνια. Η Εύγερος αποφασισμένη, μετά το ισόπαλο 0-0 του Καραβόμυλου, θέλει να γιορτάσει αυτή την επιστροφή με μια σημαντική υπέρβαση!
Στα Τζαννάτα οι Πρόννοι θέλουν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 1-1 στην έδρα των αντιπάλων τους (και με ισοπαλία χωρίς σκορ περνάνε στον επόμενο γύρο).
Τέλος στον Καραβόμυλο, σε αγώνα χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον η Έρυσσος φιλοξενεί τον Παλληξουριακό της Γ' Εθνικής και θέλει απλά μια καλή παρουσία. 
Άλλωστε το 7-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για όνειρα!
Οι εφτά ομάδες που θα προκριθούν από αυτή την σειρά, συν τον Εθνικό Κεφαλονιάς που έχει περάσει χωρίς αγώνα, θα συμπληρώσουν την 8αδα για τη συνέχεια.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο   28-10-2017   ώρα:  15:45
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς – Α.Σ. Ομαλά
Κώτσης
Γιάννης
Σούλα Ε.
Καραίσκος Απ.
2.
Κυριακή  29-10-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Ηρακλής Πρ.
Χρηστάτος
Σπύρος
Κώτσης Ι.
Αντωνιάδης Ν.
3.
Κυριακή   29-10-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος – Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Μαγουλάς
Σπύρος
Σούλα Ε.
Καλαφάτης Δ.
4.
Κυριακή   29-10-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Εικοσιμίας
Κώτσης
Γιάννης
Αντωνιάδης Ν.
Χρηστάτος Σπ.
5.
Κυριακή   29-10-2017   ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Σάμης
Θανάσης
Στάθης
Κομητόπουλος Π.
Καλογηράς Ι.
6.
Κυριακή   29-10-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Ρηγοπούλου Δ.
Μενεγάτος Ε.
7.
Κυριακή   29-10-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Ερύσσου - Παλληξουριακός
Κιόσης
Κώστας
Καραίσκος Απ.
--------------------
            
Σάββατο 28/10
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Σ. Ομαλα
Με παρακαταθήκη του 2-0 του πρώτου αγώνα, πριν μια εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο (Δημοτικό Κεραμειών), ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τυπικά γηπεδούχος και με το ένα πόδι στους "8", φιλοξενεί τα Ομαλά που βρίσκονται πια με την πλάτη στον τοίχο, αφού πρέπει να πετύχουν τρία τέρματα χωρίς να δεχθούν κάποιο για να είναι αυτά που θα προχωρήσουν στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το μοναδικό από το πρόγραμμα που διεξάγεται Σάββατο. Η ώρα έναρξης του έχει προγραμματιστεί για τις 15:45.
Εμείς περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι και τις ομάδες να "μάχονται" για την πρόκριση.
    
Κυριακή 22/10
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον και με την πρόκριση να έχει κριθεί εδώ και μια εβδομάδα, τα Διλινάτα φιλοξενούν την Κυριακή  το πρωί, στις 11:00 στις Κεραμειές, τον Ηρακλή Πρόννων, στη ρεβάνς του 10-0 των Τζαννάτων.
Σίγουρα ο Θ. Βουκελάτος θα κατεβάσει την ομάδα του με πολλά νέα παιδιά προκειμένου να παίρνουν εμπειρίες και παιχνίδια, ώστε να είναι σε ετοιμότητα στη συνέχεια και στα δύσκολα. 
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο. Πολύ  δε  περισσότερο να μην επαναληφθεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και τις εμπειρίες!
    
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Την ίδια ώρα στο Βαθύ της Ιθάκης και στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Προόδου -Οδυσσέα, οι φιλοξενούμενοι με το υπέρ τους 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, κρατούν την τύχη και την πρόκριση στα δικά τους πόδια.
Σίγουρα σε ένα τέτοιο ματς το 2-0 δεν τους εξασφαλίζει, όμως τους χρήζει φαβορί και τους φέρνει πιο κοντά στην "οκτάδα".
Στο απέναντι "στρατόπεδο" της Προόδου, κανείς δεν θέλει να πιστεύει σε έναν πρόωρο αποκλεισμό και άπαντες είναι έτοιμοι να δώσουν τη δική τους "μάχη" για την ανατροπή, διεκδικώντας το  αποτέλεσμα που θα τους δώσει τελικά το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.
Άλλωστε θα είναι πλήρεις και πολύ περισσότερο το πιστεύουν.
Τώρα πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο; Κυριακή κοντή γιορτή και ο Οδυσσέας σε καμία περίπτωση δεν θέλει να συμβεί το σχεδόν απρόοπτο!
Εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα μεγάλο και ενδιαφέρον ντέρμπι που σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι!
    
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Εικοσιμίας
Το απόγευμα της Κυριακής, στις Κεραμειές στις 3 μ.μ. σε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι και συγκεκριμένα αυτό της Λειβαθούς, τα Φωκάτα με αυτό το 2-0 του πρώτου αγώνα πάνε σαν.... ισχυροί στο μεγάλο παιχνίδι, αλλά όχι σαν σίγουροι. Μπορεί το συγκεκριμένο σκορ να τους δίνει τίτλο φαβορί, όμως με την Εικοσιμία δεν μπορείς να εφησυχάσεις.

Έτσι με σεβασμό στην αντίπαλο και πολύ περισσότερο πίστη για την ομάδα τους, πάνε να χτυπήσουν το παιχνίδι και την πρόκριση.
Οι κυανόλευκοι της Εικοσιμίας μετά το διαδικαστικό λάθος της προηγούμενης Κυριακής που τους ανάγκασε να αγωνιστούν με "δέκα" σε όλο το παιχνίδι, αλλά και ένα καθαρό 0-2 υπέρ των αντιπαλων τους, είναι έτοιμοι, παρά την δυσκολία του ενχειρήματος, να παλέψουν και στα 90', διεκδικώντας την ανατροπή και την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.
Σαφέστατα και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αφού τα Φωκάτα έδειξαν ότι διαθέτουν πολύ καλή και ποιοτική ομάδα φέτος.
Όπως και νάχει είναι ένα τοπικό και όχι μόνο ντέρμπι, που θα γίνει μεγαλύτερο στην πορεία του, αν οι τυπικά φιλοξενούμενοι καταφέρουν να προηγηθούν στο σκορ!
Αν το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια ολοκληρωθεί με το σκορ στο 0-2 τότε θα οδηγηθεί στην παράταση και αν δεν αλλάξει και εκεί κάτι τότε λύση θα δώσουν τα πέναλτι.
    
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Σάμης
Στα Φαρακλάτα την ίδια ώρα, σε ένα ζευγάρι που οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τους "8", μετά το 0-0 του Καραβόμυλου. 
Η Εύγερος θέλει να γιορτάσει την επιστροφή της στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και σε παιχνίδι στην έδρα της, με μια μεγάλη πρόκριση, απέναντι στην περυσινή κυπελλούχο, ομάδα της Σάμης.
Δύσκολο πραγματικά να χρήσεις φαβορί, μιας και όπως φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες, δεν είναι ακόμη αγωνιστικά έτοιμες.
Γεγονός είναι ότι το παιχνίδι προβλέπεται αμφίρροπο, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις δυο ομάδες να δίνουν δυνατή "μάχη" για την πρόκριση τους στις "8" καλύτερες ομάδες του τοπικού κυπέλλου.
    
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Στα Τζαννάτα οι Πρόννοι, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στον Καραβόμυλο, απέναντι στον ενισχυμένο φέτος Πυλαριακό, σίγουρα είναι το φαβορί για πρόκριση.
Στον Καραβόμυλο, πριν από μια εβδομάδα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, ώστε να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ισοφαριστούν και σε κάποιες στιγμές να κινδυνέψουν ακόμη περισσότερο.
Μπορεί αυτό λοιπόν το 1-1 να μην τους δίνει σιγουριά, όμως όλοι στην ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση και παράλληλα την πρώτης τους φετινή νίκη.
Όμως και ο Πυλαριακός έδειξε καλά στοιχεία, είναι μια πειθαρχειμένη και αρκετά δουλεμένη ομάδα και την οποία αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά!
Και εδώ προβλέπουμε ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι.
    
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Παλληξουριακός
Τέλος την ίδια μέρα και ώρα, στον Καραβόμυλο, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, η Έρυσσος φιλοξενεί τον Παλληξουριακό.
Φυσικά και μετά το 7-0 των "ερυθρόλευκων", στο πρώτο παιχνίδι, στον Άγιο Αντώνη, ούτε λόγος για το ποιος θα μπει στην επόμενη κληρωτίδα.
Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μια νέα βαριά ήττα και πολύ περισσότερο να πάρουν εμπειρίες για το μέλλον.
Από την άλλη και στον επαναληπτικό, ο Σπ. Παπαδάτος, αναμένεται και πάλι να δώσει ευκαιρίες και πάλι σε παιδιά που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα νέα.
Θεωρούμε δεδομένη την ποιοτική διαφορά, μεταξύ των δύο ομάδων, όπως και τον διαδικαστικό χαρακτήρα του συγκεκριμένου αγώνα.
    
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της 1ης σειράς
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2 – 0
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
0 – 2
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1 – 1
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 – 10
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0 – 2
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ
0 – 0
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου