Κυριακή, Νοεμβρίου 12

Συνεχίζουν στην κορυφή τα Φωκάτα με 2Χ2.... Νίκησαν σήμερα 3-1 τα Ομαλά


Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή περίοδο, πέτυχαν σήμερα το πρωί στις Κεραμειές τα Φωκάτα με αντίπαλο τα Ομαλά.
Η ομάδα του Δ. Γαρμπή επικράτησε με σκορ 3-1 και με αυτό το 2Χ2 ξανάπιασε τα Διλινάτα την κορυφή και συνεχίζουν μαζί να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά και συγκεκριμένα το παιχνίδι ήταν μέτριο, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν αρκετά με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε με το «0» στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν ένα 20λεπτο για να πετύχουν τα τρία τους τέρματα και να «καθαρίσουν» με μια ακόμη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 80’ σε 3-1.
Τα γκολ
Στο 49’ τα Φωκάτα θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Σελενίτσα να σταματάει την μπάλα στην περιοχή, μετά την σέντρα από δεξιά του Λογκόνη, και με ωραίο αριστερό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Στ. Τσακαρισιάνου για το 1-0.
Στο 54’ μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε ένα γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου, στην αντίπαλη περιοχή, ο Τζάκης θα σταθεί άτυχος, αφού στο διώξιμο της μπάλας, αυτή θα κοντράρει στον Αποστόλου που γίνεται κάτοχος της, θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα την στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.
Τα γκολ στις Κεραμειές ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Έτσι στο 66’ τα Φωκάτα θα πετύχουν το 3-0 και ουσιαστικά κλειδώνουν το ματς.
Ο Φωκάς από δεξιά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, εκεί ο Γεροκωνσταντής θα εκμεταλλευτεί την αμυντική αδράνεια και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν τη μείωση του σκορ σε 3-1 στο 80’.
Τριανταφύλλης – Καραντινός/Νεόφυτος αλλάζουν υπέροχα την μπάλα με τον πρώτο να σουτάρει και παρά την προσπάθεια του Τρίκαρδου να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο φάουλ του Λογκόνη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Τρίκαρδος, Τανουσάι, Σελενίτσα, Αδηλίνης, Μαρκάτος (67’ Τσιγαρίδας), Λογκόνης, Αποστόλου, Γεροκωσταντής (75’ Μαρκαντωνάτος), Γκέκας (Φωκάς), Παπαδάτος, Τριανταφυλλίδης (78’ Παγουλάτος).
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος Στ., Γαλιατσάτος (85’ Κόρμαλης), Δανελάτος, Τσουραμάνης, Νεόφυτος, Μινέτος (51’ Σέρρας), Φωτακόπουλος, Τσακαρισιάνος Χρ., Πούλα (46’ Τριανταφύλλης), Τζάκης, Σωτηρόπουλος (46’ Καραντινός- Νεόφυτος).
Αργότερα πλούσιο φωτοεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου