Σάββατο, Νοεμβρίου 18

"Σεφτέ" στις νίκες για την Σάμη 4-0 τα Ομαλά


Σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο διεξήχθη ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σάμης - Α.Σ. Ομαλά.
Έναν αγώνα στον οποίο υπήρξε ρυθμός κυρίως από τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία στο μεγαλύτερο διάστημα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Σάμη να κατακτά την πρώτη της νίκη, ενώ στα Ομαλά έμεινε η καλή εικόνα που έδειξε κυρίως στο πρώτο, αλλά και στην αρχή του δευτέρου μέρους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή στο 7’ για την Σάμη, όταν από την παράλληλη μπαλιά του Αμούργη Γ., ο Νικολοβιέννης δεν θα προλάβει να πλασάρει. Στο 26’ η Σάμη θα ανοίξει το σκορ και θα προηγηθεί 1-0. Ο Αμούργης Γ. Θα κάνει πολύ ωραία σέντρα από δεξιά και Μωραΐτης ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
Στο 32’ τα Ομαλά στη μοναδική του ευκαιρία, θα επιχειρήσουν ένα δυνατό σουτ από αριστερά, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ, αρκετά ψηλά από την εστία του Φλαμιάτου.
Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο στο 40’. Ο Βιτωράτος Θα εξαπολύσει ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον τερματοφύλακα των Ομαλών Παπαστεργίου, να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 54’ ο Αμούργης Γ. Θα φύγει ταχύτατα πίσω από το κέντρο, θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον Παπαστεργίου, οποίος θα τον νικήσει και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Στο 61’ η Σάμη Θα διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Νικολοβιέννης θα κάνει πολύ ωραία σέντρα, ο Τσουραμάνης στην προσπάθειά του να διώξει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 των γηπεδούχων.
Η Σάμη θα συνεχίσει να πιέζει και στο 66’ θα πετύχει το 3-0 με τον Νικολοβιέννη να πλασάρει τον Παπαστεργίου, ύστερα από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό.
Δοκάρι για την Σάμη στο 85’ με το Μωραΐτη, μετά από σέντρα του Αμούργη Α.. Στην επαναφορά το σουτ του Περιβολάρη δεν θα βρει στόχο, μιας η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από την εστία των Ομαλών.
Τα Ομαλά στο 85’ θα μείνουν με «δέκα» αφού Ο Καραντινός-Νεόφυτος θα δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από τη συνέχεια του αγώνα.
Στο 89’ η Σάμη θα πετύχει το 4-0 με το ωραιότερο γκολ από τα τέσσερα που σημειώθηκαν.
Συγκεκριμένα ο Γ. Αμούργης Γ. εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και ο κορυφαίος του γηπέδου Ν. Μωραΐτης θα πιάσει ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ, λίγο μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα Παπαστεργίου να μην μπορεί να αντιδράσει, αφού η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ρηγοπούλου και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Σάμης:(Κ. Πίππος), Φλαμιάτος, Παπαδημάτος (Tρίφι), Ζαχαράτος (Μάστορας), Βιτωράτος (Παπαθεοδωρόπουλος), Καβαλλιεράτος (Μιχαλάτος), Μωραΐτης, Αμούργης Α., Νικολοβιέννης, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης, Αμούργης Γ..
Α.Σ. Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος (Ντεράι), Δανελάτος, Τσουραμάνης, Νεόφυτος (Κόρμαλης), Τριανταφύλλης, Καραντινός-Νεόφυτος, Τσακαρισιάνος, Pola (Φωτακόπουλος), Τζάκης, Σωτηρόπουλος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ με τον φακό του Τ. Καβαλλιεράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου