Πέμπτη, Νοεμβρίου 16

Τέλος για το παιδικό του Κ.Α.Ο..... Τη σκυτάλη παίρνει το αντρικό τμήμα


Η παρθενική χρονιά για τη παιδική ομάδα του ΚΑΟ έλαβε τέλος. Οι μικροί αθλητές του coach Δαμκαλή πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες από το αγωνιστικό μπάσκετ.  Παίξανε εναντίον ομάδων ανάλογης δυναμικότητας και εναντίον δυνατών ομάδων, κέρδισαν και έχασαν αγώνες, πραγματοποίησαν καλές και κακές εμφανίσεις, πήραν μέρος σε αποστολές εκτός νησιού και γενικότερα απέκτησαν  μια πρώτη ιδέα της έννοιας «ομάδα».
Έχοντας λοιπόν αποκομίσει αυτές τις πρώτες πολύτιμες εμπειρίες και μέσα από συστηματική προπόνηση, με την καθοδήγηση του coach Δαμκαλή, θα είναι έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, την επομένη αγωνιστική χρονιά. 
Ο στόχος για του χρόνου είναι η πρόκριση της ομάδας στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε.
Οι εμπειρίες όμως, για κάποιους από τους αθλητές του παιδικού τμήματος του ΚΑΟ, δεν σταματούν εδώ. Στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφίας της ομάδας μας, θα συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις και αγώνες της αντρικής ομάδας η οποία ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΗ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.  Πιστεύουμε στη δουλειά μας, στον προγραμματισμό μας και στους Κεφαλλονίτες παίχτες, μικρούς και μεγάλους.
Η δύναμη μας είναι η στήριξη σας!!!!!
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου