Κυριακή, Νοεμβρίου 12

Απόδραση από τον Άγιο Αντώνη με διπλό οι Πρόννοι


Ρεφάροντας την ήττα τους από τα Διλινάτα την 1η αγωνιστική στα Τζαννάτα, οι Πρόννοι πήραν σημαντικό διπλό στον Άγιο Αντώνη από τον Εθνικό με σκορ 2-1 και ανάσαναν βαθμολογικά.
Το πρώτο 20λεπτο στον Άγιο Αντώνη παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, πολύ νευρικό με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια καλή φάση.
Στη συνέχεια η ομάδα του Εθνικού έχοντας την κατοχή κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά και να προηγηθεί στο σκορ.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία σχέση στον αγωνιστικό χώρο, με αυτήν του πρώτου, με αποτέλεσμα οι Πρόννοι σαφώς καλύτεροι, να είναι αυτοί που θα έχουν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας πετυχαίνοντας δυο τέρματα.
Στο τέλος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση, αλλά το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι είναι για τον Εθνικό με τον Σινάι στο 23’ να πιάνει το σουτ εκτός περιοχής και τον Καστή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 30’ ο Αναλυτής θα κερδίσει τις κόντρες και πέναλτι από κράτημα αντιπάλου μέσα στην περιοχή και θα υποδειχθεί πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μαυροειδής που είναι εύστοχος ξεγελώντας τον Καστή για το 1-0.
Στο 32’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το 2-0, όμως ο Χ. Σιμωτάς αμαρκάριστος στην περιοχή, μετά την σέντρα του Ρεμούντη, θα σουτάρει ψηλά άουτ, σπαταλώντας μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του.
Πολύ καλή επέμβαση στο 40’ από τον Καστή στο φάουλ του Σ. Μπάμπη, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και αποφασισμένοι στην επανάληψη και μόλις στο 50’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.
Σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των "κυνανόλευκων", η μπάλα θα πάρει ύψος ο Λιανός δεν κάνει σωστή εκτίμηση της φάσης, θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ζαρνακούπης με ένα κοντινό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.
Ένα σουτ-βολέ του Τραυλού στο 56’ θα στείλει την μπάλα άουτ λίγο πάνω από την εστία του Λιανού.
Η απάντηση των γηπεδούχων στο 62’ με την εκτέλεση ενός φάουλ από τον Σ. Μπάμπη να στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καστή.
Και στο 70’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Λιανός δεν μπλοκάρει την μπάλα και ύστερα από κόντρα στον Αραβαντινό, θα καταλήξει στα δίχτυα του για να έχουμε το αυτογκόλ και το 1-2 για την ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη.
Ο Λιανός στο 72’ θα κάνει μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ του με τον Περαμαντζή και το πλασέ του τελευταίου.
Νέο τετ α τετ του Περμαντζή με τον Λιανό στο 90’ και πάλι ο τερματοφύλακας του Εθνικού αποκρούει εντυπωσιακά.
Και στο 90+ παραλίγο να έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν στην εκτέλεση φάουλ από τον Σ. Μπάμπη, ο Καστής πέφτει στη δεξιά του γωνία και σώζει τους Πρόννους από το 2-2!
Έτσι οι Πρόννοι πήραν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς, ενώ ο Εθνικός έμεινε με τον έναν της 1ης αγωνιστικής.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Σούλα.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Λιανός, Φαρακλός (64’ Γιακουμάτος), Σινάι, Συριάτος, Μαυροειδής, Μπάμπης Σ., Ρεμούντης, Αραβαντινός Α. 83’ Αραβαντινός Δ.), Αναλυτής (55’ Γαβαλάς), Μπάμπης Γ., Σιμωτάς Χ..
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Καστής, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (63’ Τραυλός), Ζαρνακούπης, Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Σπ. (89’ Αλεξίου), Μοντεσάντος, Περματζής.
** Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου