Κυριακή, Νοεμβρίου 12

Κέφι, χορός και όπως πάντα απόλυτη επιτυχία στο χορό των Φωκάτων (Εικόνες)

 
Άλλη μια μαγευτική βραδιά, επ’ ευκαιρία της έναρξης των δραστηριοτήτων της νέας περιόδου για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και τα χορευτικά του Συλλόγου, απόλαυσαν χθες, Σάββατο βράδυ, οι φίλοι του Α.Ο. Φωκάτων, στο χορό που διοργάνωσε η ομάδα της Λακήθρας στο εστιατόριο «Ακρόπολις» στα Σβορωνάτα, που πραγματικά δεν έπεφτε «καρφίτσα»!
Ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς, το Δ.Σ., οι νοικοκυρές και οι εθελοντές για ακόμη μια φορά έβαλαν, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν τα δυνατά τους και ήταν αδύνατον να μη είναι επιτυχημένη και αυτή τους η εκδήλωση.
Το κέφι και ο χορός, έπιασαν... κόκκινο. Τα ποτά παράλληλα με τα καταπληκτικά φαγητά ικανοποιούσαν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα της βραδιάς.
Τα χορευτικά το Συλλόγου, χόρεψαν εντυπωσιακά τοπικούς χορούς, δείγμα από την δουλειά που γίνεται σε αυτόν, ανοίγοντας την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια το λόγο στην πίστα πήραν οι φίλοι της ομάδας και οι χοροί... καλά κρατούν!
Και αυτή την φορά την παράσταση έκλεψε το ζεϊμπέκικο του προέδρου.
Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο της Λακήθρας, στις νοικοκυρές, στους εθελοντές και ιδιαίτερα σε έναν δραστήριο και ακάματο άνθρωπο, που η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, τόσο στον αθλητικό, όσο και τον πολιτιστικό τομέα, τον πρόεδρο του Α.Ο. Φωκάτων Νίκο Φωκά.
Συγχαρητήρια και του χρόνου παιδιά. Κάθε φορά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Εικόνες



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου