Κυριακή, Νοεμβρίου 12

"Κόλλησαν" στο "Χ" Εικοσιμία-Σάμη


Σε ένα μέτριο ποιοτικά και αρκετά δυνατό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, Εικοσιμία-Σάμη δεν κατάφεραν να κάνουν σεφτέ στις νίκες, αφού μοιράστηκαν τους βαθμούς στο ντέρμπι.
Να τονίσουμε ότι Εικοσιμία και σε αυτό το παιχνίδι παρατάχθηκε με δέκα λόγω έλλειψης και πάλι μικρού!!!!!, ενώ είχε και την ατυχία να χάσει από το 9' τον σκόρερ της Αλ. Πολλάτο λόγω τραυματισμού.
Στο πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό, χωρίς φάσεις και το θέαμα επίσης πολύ κακό.
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλύτερο, είχε αρκετή αγωνία και τα δυο γκολ που επετεύχθησαν έδωσαν χρώμα στο μάτς.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ, όταν ο Ζαχαράτος θα κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ στην έξοδο του Τσέτσα που θα φανεί τυχερός, μιας και η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό του δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.
Και η δεύτερη ευκαιρία θα είναι για τους φιλοξενούμενους στο 35’, όταν στο κόρνερ από δεξιά του Νικολοβιένη, ο Μωραίτης από καλή θέση θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα καταλήξει πάνω από την εστία του Τσέτσα.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές σε όλο το α' ημίχρονο. Στην επανάληψη, το θέαμα βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές φάσεις και δυο υπέροχα γκολ.
Στο 46’ ο Φλαμιάτος με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει το μακρινό σουτ του Κορσιάνου.
Η απάντηση από την ομάδα του Κ. Πίππου θα έρθει μετά από 3’, όταν στην σέντρα από αριστερά του Α. Αμούργη ο Ι. Αμούργης θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση, όμως θα είναι άστοχος και στέλνει την μπάλα άουτ.
Ο Ζαχαράτος στο 57’ θα βρει κάθετα και αριστερά στην περιοχή τον Ι. Αμούργη, αυτός θα πιάσει το σουτ (κάτι σαν προβολή) και θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 63’ ο Αντ. Κορσιάνος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, από μακριά θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φλαμιάτου και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.
Στο 70’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ένα έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ θα αναγκάσει τον Φλαμιάτο σε διπλή απόκρουση, αφού στην πρώτη πείπτωση, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 75’ με τον Ζαμπαύτη να βρίσκει εξαιρετικκά με ένα μακρινό γέμισμα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων τον Χηστάτο που δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Σάμης.
Στο 83’ ο Ν. Μωραίτης μετά από μια καταπληκτική καρφωτή κεφαλιά από κοντά, ύστερα από κόρνερ του Νικολοβιένη, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέτσα ισοφαρίζοντας το σκορ για την ομάδα του σε 1-1.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν υπήρξε κάτι καλό με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δέχονται τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή την ισοπαλία κάνουν σεφτέ σε βαθμούς και βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Ε. Στάθης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Κουμαριώτης, Βασιλάκης (62’ Χρηστάτος), Στεφανάτος, Καπλάνης, Ζαμπαύτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ. (70’ Πολλάτος Διον.), Πολλάτος Αλ. (9 λ.τ. Σπυρόπουλος), Μαρκαντωνάτος.
Σάμη:(Κ. Πίππος), Φλαμιάτος, Φωτόπουλος, Ζαχαράτος (60’ Μάστορας), Βιτωρράτος, Καβαλλλιεάτος (90+1’ Νταούτ), Μωραίτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιένης, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (82’ Παπαθεοδωρόπουλος).
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου