Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

Pregame 3ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017-2018



Φτάσαμε αισίως στην 3η αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και το Σαββατοκύριακο 18-19/11/17, θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες του προγράμματος.
Παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον και φυσικά το ντέρμπι των πρωτοπόρων να  ξεχωρίζει. 
Το Σάββατο στις 11 το πρωί, στο Βαθύ της Ιθάκης, Πρόοδος - Εθνικός θα "μονομαχήσουν" για την πρώτη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι.
Το απόγευμα, στις 3 στον Καραβόμυλο, η Σάμη φιλοξενεί τα Ομαλά σε ένα παιχνίδι που θέλει να κατακτήσει την πρώτη της νίκη, αλλά και να συνεχίσει στις επιτυχίες μετά το "Χ" των Κεραμειών με την Εικοσιμία. 
Τα Ομαλά από την άλλη θα παλέψουν για την έκπληξη.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, Διλινάτα - Φωκάτα, θα "μονομαχήσουν" για να κρατήσουν την κορυφή, αλλά και να αποδείξουν ότι φέτος είναι τα φαβορί.
Και οι δυο ομάδες θέλουν να πετύχουν το "3Χ3", όμως μόνο μια μπορεί να το καταφέρει αυτό!
Τέλος στο μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται Κυριακή και συγκεκριμένα στα Τζαννάτα, οι φιλόδοξοι Πρόννοι φιλοξενούν στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής την Εικοσιμία και θέλουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η Εικοσιμία με δυο ισοπαλίες, μέχρι στιγμής και αυτές στην έδρα της, ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα! 
Να σημειώσουμε εδώ ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα διακόπτεται, αφού κάποιες από τις ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό του κυπέλλου, συμμετέχουν σε αυτόν. 
Θα συνεχιστεί κανονικά με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 2-3/12/2017.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 18-11-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Πρόοδος Ιθάκης - Εθνικός Κεφ.
Χρηστάτος
Σπύρος
Θωμάς Β.
Κομητόπουλος Ι.
2.
Σάββατο  18-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Σάμης – Α.Σ. Ομαλά
Κώτσης
Γιάννης
Ρηγοπούλου Δ.
Καλαφάτης Δ.
3.
Σάββατο 18-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Φωκάτα
Κιόσης
Κώστας
Αντωνιάδης Ν.
Σούλα Ε.
4.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εικοσιμία
Μαγουλάς
Σπύρος
Θωμάς Β.
Καλογηράς Ι.
            
Σάββατο 18/11
Α.Ο. Πρόοδος - Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
Με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Βαθύ της Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος και την Πρόοδο Ιθάκης να φιλοξενεί τον Εθνικό Κεφαλονιάς στην έδρα της.
Οι γηπεδούχοι στα δυο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν στις Κεραμειές με αντιπάλους Ομαλά - Διλινάτα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ενώ είχαν και συγκομιδή ενός βαθμού, αφού σε αυτό με τα Διλινάτα, έτσι κι αλλιώς η ήττα ήταν φυσιολογική και μέσα στο πρόγραμμα. 
Όμως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ομάδα του Ληξουριού, η νίκη είναι απαραίτητη μονόδρομος, ώστε να παραμείνουν στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την άμεση παραμονή και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Από την άλλη, ο Εθνικός, μετά την ισοπαλία στις Κεραμειές με την Εικοσιμία, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, αφού ήρθε η εντός έδρας ήττα από τους Πρόννους να φέρει μια μικρή απογοήτευση.
Έτσι θα πάνε στην Ιθάκη για το καλύτερο για να διεκδικήσουν αυτό που θεωρούν ότι τους ανήκει, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Θεωρούμε ότι στην Ιθάκη θα γίνει ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον ματς.
Πρόβλημα για τον Στ. Πόρτολο η απουσία λόγω τιμωρίας, ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του, του Δημ. Αρταβάνη!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Π, Κομητόπουλο.
            
Α.Ο. Σάμης - Α.Σ. Ομαλά
Την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ., στον Καραβόμυλο, η Σάμη φιλοξενεί τα Ομαλά σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί.
Οι γηπεδούχοι, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, την επόμενη αγωνιστική πήγαν αποφασισμένοι στις Κεραμειές και κατάφεραν να πάρουν το «Χ» από την Εικοσιμία.
Σίγουρα θα απαιτηθεί ακόμη χρόνος για να βρουν τη… χημεία τους, αφού είναι μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή, με πολλές νέες προσθήκες, τόσο στους μεγάλους όσο και στους μικρούς, όπως και έναν νέο  και φιλόδοξο προπονητή με διαφορετική φιλοσοφία.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε λόγος να γίνεται για οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού ο Κ. Πίππος και οι παίκτες του θέλουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση, όπως και την εικόνα τους.
Τα Ομαλά, όπως έδειξαν στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, διαθέτουν μια καλή ομάδα, που σίγουρα γίνεται καλή δουλειά και αν υποτιμηθούν από τους γηπεδούχους θα έχουν πρόβλημα.
Ο Σπ. Τζωρτζάτος ούτε σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Π. Ψυμούλη.
Όλοι περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό με καλό θέαμα και αρκετά γκολ!
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ρηγοπούλου και Δ. Καλαφάτη.
            
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Φωκάτα
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές και στο μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων, τα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα, φιλοξενούν τα Φωκάτα, που πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα με την παρουσία τους στην κορυφή, συγκάτοικοι των αντιπάλων τους.
Για να δούμε η πρώτη θέση θα συνεχίσει να χωράει και τους δυο ή θα γίνει θέση μόνο για έναν; Κυριακή κοντή γιορτή.
Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας από την αρχή το 2Χ2 και παράλληλα στέλνουν μήνυμα ότι φέτος θα είναι οι διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος τους.
Δείχνουν πανέτοιμες για τη συγκεκριμένη «μάχη» και θα έχουν σαν μοναδικό στόχο τη νίκη και το σπουδαίο τρίποντο.
Μια νίκη, που εκτός της βαθμολογικής, θα δώσει και ψυχολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.
Θ. Βουκελάτος – Δ. Γαρμπής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν τις ομάδες τους με μοναδικό, όπως προαναφέραμε στόχο, τη  νίκη και την διατήρηση της κορυφής.
Περιμένουμε ένα δυνατό σε ποιότητα και συγκινήσεις ντέρμπι, στο οποίο αν οι ομάδες παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, μπορούν να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης  με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Σούλα.
           
Κυριακή 19/11
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εικοσιμίας
Τέλος η 3η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19-11, με ένα επίσης σπουδαίο ντέρμπι στις 3 μ.μ. στα Τζαννάτα και τους Πρόννους να αντιμετωπίζουν την Εικοσιμία.
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα δώσει στην μια ή την άλλη ομάδα πλεονέκτημα για τη συνέχεια, αφού όποια ηττηθεί θα μείνει αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους, κάτι που θα φέρει άγχος και ανασφάλεια για τον στόχο της 4αδας.
Η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη, μετά την εντός έδρα ήττα στην πρεμιέρα από τα Διλινάτα, πήρε μεγάλο «διπλό» στο Ληξούρι από τον Εθνικό Κεφαλονιάς, ρεφάροντας κατά κάποιον τρόπο.
Μια πιθανή νίκη θα την βοηθήσει βαθμολογικά για ένα καλύτερο πλασάρισμα και αυτό θα επιδιώξουν όλοι στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων.
Η Εικοσιμία μπορεί να παραμένει αήττητη, όμως οι δυο ισοπαλίες στην έδρα της με Εθνικό – Σάμη, δεν έφεραν το καλύτερο ξεκίνημα, μένοντας πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και τέσσερις βαθμούς, πολύ νωρίς μάλιστα, από τους πρωτοπόρους Διλινάτα - Φωκάτα.
Έτσι μια νέα αποτυχία θα δημιουργήσει ανησυχία και προβληματισμό στη συνέχεια και κάτι τέτοιο κανείς δεν επιθυμεί. Πολύ δε περισσότερο ο Δ. Ζησιμάτος.
Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό, αμφίρροπο και αγωνιώδες παιχνίδι, από δυο πολύ δυνατές ομάδες και φυσικά τα πάντα να είναι ανοικτά.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμάς, Ι. Καλογηράς.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκόλ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
 2
2
0
0
5 - 1
6
2.
Α.Ο. Φωκάτα
 2
2
0
0
4 - 1
6
3.
Α.Ο. Πρόννοι
  2 
1
0
1
3 - 4
3
4.
Α.Ο. Εικοσιμίας
 2
0
2
0
1 - 1
2
5.
Α.Σ. Ομαλά
 2
0
1
1
2 - 4
1
6.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
 2
0
1
1
1 - 3
1
7.
Α.Ο. Σάμης
 2
0
1
1
1 - 2
1
8.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
 2
0
1
1
1 - 2
1
        
Η επόμενη (4η) Αγωνιστική
(2-3/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2.
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Διλινάτα
3.
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Σάμης
4.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου